in

Χριστίνα Μπόμπα: Ετοιμάζεται για τηλεοπτικό comeback; Η ίδια απαντά

Η όμορφη influencer επέστρεψε από το ταξίδι της στο Λονδίνο και απάντησε για τα επαγγελματικά της σχέδια

Δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία επέστρεψε από το σύντομο ταξίδι της στο Λονδίνο, και μίλησε για τα δικά της επαγγελματικά σχέδια  όσο και αυτά του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνουν τηλεόραση;

«Στο Λονδίνο ήταν πολύ ωραία. Πήγα να δω την αδερφή μου και την κολλητή μου, που μόλις γέννησε. Δεν πήγα για δουλειά» δήλωσε αρχικά.

Διαφήμιση

Σχετικά με το αν εκείνη και ο σύζυγός της έχουν δεχθεί πρόταση να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, εξήγησε πως αυτό είχε γίνει στο παρελθόν. Αυτή την περίοδο, όμως, δεν είναι σε φάση να αναλάβει κάποιο τηλεοπτικό project, καθώς οι δίδυμες κορούλες της, Αριάνα και Φιλίππα, έχουν προτεραιότητα. «Αυτό είχε γίνει παλιά. Τώρα εγώ, με τις μπεμπούλες, τα έχω αφήσει λίγο πίσω αυτά. Όταν κάνω comeback, θα σας πω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει ο εκλεκτός της καρδιάς της και πατέρας των παιδιών της, Σάκης Τανιμανίδης, η οποία λέγεται ότι θα αφορά νέους επιχειρηματίες, είπε: «Ο Σάκης ετοιμάζει ένα πάρα πολύ ωραίο project, που πιστεύω θα εμπνεύσει πολύ κόσμο και ανυπομονώ να το δω. Το ετοιμάζει και ως παραγωγός. Είμαι πολύ χαρούμενη που το φέρνει στην Ελλάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=EDGaCpzHnX4

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Άκης Πετρετζίκης: Γύρισε σπίτι και ο γιος του, Αχιλλέας, του έφτιαξε τη διάθεση – Δες πώς

Ελένη Μενεγάκη: ΕΠΟΣ. Η Ελένη από πίσω. Γύρισε, στήθηκε ,το έπιασε και το έδειξε. Η αδιανόητη φωτογραφία