in

Nina Dobrev: Περιηγηθείτε στο ισπανικό σπίτι των 20’s

Έμπνευση για ανακαίνιση

Η Nina Dobrev εργάζεται στο Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 2000, όταν άρχισε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το Degrassi, The Vampire Diaries και The Perks of Being a Wallflower. Αλλά το σπίτι της στο L.A. δεν είναι ένα τυπικό σπίτι του Δυτικού Χόλιγουντ.

Η Dobrev, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία και πέρασε ένα μέρος της παιδικής της ηλικίας στη νότια Γαλλία, ανέσυρε την κληρονομιά της, όταν σχεδίαζε τους εσωτερικούς χώρους.

Διαφήμιση

Ενώ η αέρινη αίσθηση της καλιφορνέζικης δροσιάς είναι εμφανής στις κομψές ορειχάλκινες λεπτομέρειες, την τέχνη και τα έπιπλα τοπικής προέλευσης, η προσεκτική διατήρηση της αρχιτεκτονικής ισπανικού στιλ της κατοικίας, στα τέλη της δεκαετίας του 1920, παρέχει μια αίσθηση ευρωπαϊκής κομψότητας.

Όπως πολλοί που έχουν βυθιστεί σε μια δημιουργική φρενίτιδα τα τελευταία χρόνια, η πανδημία ήταν αυτή που ώθησε την Dobrev να κάνει μια ανανέωση. «Έλεγα ότι έζησα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στα αεροπλάνα, γιατί ταξιδεύω συνεχώς για δουλειά και ευχαρίστηση», λέει η Nina Dobrev. «Αλλά η πανδημία ήταν η πρώτη φορά που ήμουν στο σπίτι μου για μεγάλο χρονικό διάστημα», αναφέρει, εξηγώντας ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βάψει η ίδια ολόκληρο το εξωτερικό του σπιτιού, από κίτρινο σε ματ λευκό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Dobrev είναι μινιμαλίστρια, όσον αφορά το χρώμα: «Ω, όχι, η Nina δεν φοβόταν το χρώμα», λέει ο Charlie Barstein, ο οποίος συνεργάστηκε με την Dobrev για να αναδιαμορφώσει το εσωτερικό.

Η μεγαλύτερη πρόκληση του και το επίκεντρο του σπιτιού ήταν η κουζίνα της Dobrev. Με ντουλάπια με πράσινο χρώμα της ελιάς και δάπεδα από τερακότα με υφή, θυμίζει έναν όμορφα διακοσμημένο εξοχικό χώρο μαγειρέματος, που είναι πραγματικά προορισμένος να χρησιμοποιηθεί. Οι ευρωπαϊκές επιρροές μπορούν να φανούν και αλλού, από τα vintage πλακάκια τερακότα που εισάγονται από την Ιταλία μέχρι τη σειρά Ilve με ρετρό εμφάνιση (επίσης ιταλική). Ο Barstein πρόσθεσε ακόμη και ένα ντουλάπι μπάτλερ, το οποίο διακόσμησε με ένα έργο τέχνης του Joe Henry Baker.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Μαντόνα; ποια 19χρονη; Το φίλτρο του Λάκη Γαβαλά το έχεις δει; Βρέφος σε φωτογραφία

Chaney Jones: Όλα όσα ξέρουμε για τη νέα κοπέλα του Kanye West – Σέξι και ψυχολόγος!