in

Μαρία Ηλιάκη: Με χιουμοριστική διάθεση και αμακιγιάριστη, καληνύχτισε τους followers της με μία φωτογραφία

Δείτε την αστεία ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Μαρία Ηλιάκη, με τον λογαριασμό της να ακολουθούν πάνω από 588.000 άτομα.

Και το βράδυ της Τετάρτης 23/3, καληνύχτισε τους θαυμαστές της με μία αστεία selfie. Ακομπλεξάριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, εμφανίζεται με μία ροζ μάσκα ύπνου, την οποία φορά ως κορδέλα στο κεφάλι της. Παράλληλα, έχει βάλει πάνω στη μύτη της μία ικανοποιητική ποσότητα κρέμας νυκτός, την οποία, όμως, δεν έχει ακόμα απλώσει. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, στην κρεβατοκάμαρά της.

Διαφήμιση

Με νάζι και χαρά κοιτά τον φωτογραφικό φακό και ρωτά τους ακολούθους της: «Κοιμάστε και εσείς με τις κότες ή μήπως είστε τίποτα …party animal????🥱🥱🥱». «Πρώτα εμείς κοιμόμαστε και μετά οι κότες! 😂😂»,  «Από τις 10 και στο τσακίρ κέφι πιάνω 11», «Κότες κότες!!!!!❤️», «Μόλις τελειώσει η Γη της Ελιάς, πέφτω στην αγκαλιά του Μορφέα..❤️❤️❤️❤️❤️❤️», «Συμπάσχουμε. Μπέμπης 10 μηνών, ακολουθούμε την ρουτίνα του και είναι μία χαρά 🤗🤗» είναι μερικές από τις απαντήσεις τους.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι 24ωρες το 24ωρο μαμά, αφού η κορούλα της, καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία και γιατρό Στέλιο Μανουσάκη, είναι μόλις εννιά μηνών. Επομένως, κοιμάται μόλις κοιμηθεί η πριγκίπισσά της και ξυπνά όποτε ακούσει το τσίριγμά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε το πιο trendy καπέλο για το 2022, αναβιώνοντας τα 90’s

Κατερίνα Στικούδη: Απογείωσε το μπλε ηλεκτρίκ, με ένα σέξι μίνι φόρεμα