in

Ρία Αντωνίου: Ππήγε σε κατάστημα με εσώρουχα και τα δοκίμασε στο διάδρομο. Viral φωτογραφία έριξε το ίντερνετ

Κανείς δεν περίμενε αυτό που έκανε το μοντέλο Ρία Αντωνίου και φυσικά έγινε viral!

Η Ρία Αντωνίου πήγε σε γνωστό κατάστημα αλυσίδας που πουλάει εσώρουχα γιατί κάτι ήθελε να πάρει! Όταν είδε ότι υπήρχε αρκετός κόσμος στο δοκιμαστήριο βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να βρει ταίρι για το στρινγκ που φορούσε!

Πήγε μπροστά σε έναν καθρέφτη και σήκωσε τη φούστα.

Διαφήμιση

Κάθε φορά που θέλει να δει νεό ταίριασμα κρατούσε το σουτιέν με το χέρι μπροστά στο στήθος της και με το άλλο χέρι ανασήκωνε  τη φούστα για να δει το σχέδιο, τη δαντέλα, το χρώμα και αν γίνεται ακλό το σετάρισμα!

Κάποια στιγμή μία υπάλληλος του καταστήματος πήρε το κινητό της τηλέφωνο και απαθανάτισε την Ρία Αντωνίου με σηκωμένη τη μίνι φούστα της!

Αυτή τη φορά μπορεί η Ρία Αντωνίου να μη στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη αλλά η φωτογραφία που τραβήχτηκε ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη αφού αποκάλυψε τα κάλλη του γνωστού μοντέλου από πίσω.

Τη φωτογραφία πρώτα την έκανε tag η ίδια η Ρία Αντωνίου και στη συνέχεια την έκανε δημοσίευση στο λογαριασμό της στο instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Vicky Pattison: Απολαμβάνει διακοπές στο Ντουμπάι και επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της

Ποιος Αλέξης Παππάς; Παίκτης από άλλο ριάλιτι κάνει like στις φωτογραφίες κ στέλνει καρδούλες στην Αθηνά