in

Σοφία Πανάγου: «Το “50-50” είναι ένα σίριαλ που άφησε εποχή»

Για την επαγγελματική της ζωή μιλά η ηθοποιός

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε η Σοφία Πανάγου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «50-50», η οποία άρχισε να προβάλλεται το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2011. Όπως τόνισε, το συγκεκριμένο σίριαλ αποτελεί ένα σημείο-σταθμό στην καριέρα της.

Κάνατε το ντεμπούτο σας τηλεοπτικά με την επιτυχημένη σειρά «50-50». Υπάρχει κόσμος που σας μιλάει ακόμη για τον ρόλο σας τότε;

Διαφήμιση

Ναι, είναι ένα σίριαλ που άφησε εποχή. Είχε έξυπνο σενάριο, εξαιρετικούς ηθοποιούς, πολύ καλή σκηνοθεσία Ταιριάξαμε όλοι και ο κόσμος το αγάπησε πολύ.

Στο θέατρο ή την τηλεόραση οφείλετε το μεγαλύτερο ευχαριστώ σας;

Μέσα από την τηλεόραση ο κόσμος με έμαθε. Μου άνοιξε τον δρόμο για να κάνω θέατρο, που τόσο αγαπώ. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στον Βασίλη Θωμόπουλο, που με διάλεξε να παίξω στο “50-50”. Για όλες τις δουλειές μου, όμως, τόσο τηλεοπτικές όσο και θεατρικές, νιώθω ευγνωμοσύνη.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Εγκλωβίστηκα στην Αττική Οδό, δεν ξεχνιέται αυτό με 2.000 ευρώ αποζημίωση»

5 ταινίες αν λάτρεψες το 50 Shades of Grey