in

Χριστίνα Μπόμπα: Άνετη και χαμογελαστή ποζάρει με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και «σπάει» τα στερεότυπα

Δες τις φωτογραφίες της Influencer στο Instagram

Mία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, αφού οι δίδυμες κορούλες της, Αριάνα και Φιλίππα, έχουν δώσει άλλο νόημα στη ζωή της.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όπως δήλωσε την Τετάρτη 18/5 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο μέλλον θέλει να παρουσιάσει μία τηλεοπτική εκπομπή. Τώρα, όμως, προτεραιότητα έχουν τα κοριτσάκια της.

Το απόγεμα της Πέμπτης 19/5, η όμορφη influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες εμφανίζεται με μαγιό, και έγραψε: «Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό. Έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!». Έχουν περάσει μόλις 11 μήνες από την ημέρα που γέννησε τις δίδυμες κόρες της και το σώμα της είναι ωραίο και αρκετά θηλυκό.

Διαφήμιση

Με αυτό το post, η Χριστίνα Μπόμπα περνά ένα δυνατό μήνυμα για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα κάθε γυναίκας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και το πόσο σημαντικό είναι αυτές να γίνουν αποδεκτές. Ποζάροντας άνετη και χαμογελαστή, σπάει τα στερεότυπα και παρακινεί κάθε έγκυο να αγκαλιάσει τις καμπύλες της.

Ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Σάκης Τανιμανίδης, σχολίασε, δε, την ανάρτησή της ως εξής: «Φέτος είσαι πιο sexy από ποτέ!! 😍» και τα είπε ωραία!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Οι 8 συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους κάνουμε σεξ – Δεν είναι μόνο η έλξη!

Καίτη Κωνσταντίνου: Η «σκοτεινή» περίοδος της αρρωστοφοβίας και ο τρόπος που το ξεπέρασε