in

Κιμ Καρντάσιαν: Στήθηκε στον τοίχο, χωρις σουτιέν και… 5.000.000 Liker κατάλαβαν γιατί. Εσυ;

Τα 300 εκατομμύρια followers στο instagram είναι έτοιμη να γιορτάσει τις επόμενες ημέρες η Kim Kardashian και κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε αυτή η μέρα να φτάσει μία ώρα αρχύτερα.

Έτσι λοιπόν λίγες μέρες μετά φωτογράφιση oπου η Κιμ μαζί με μερικά supermodels διέλυσαν το Instagram με τις φωτογραφίες τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τουλάχιστον 150.000 νέους followers το 300 εκατομμύρια πλησιάζει!

Η Kim Kardashian είδε τους followers να ανεβαίνουν κατά 180.000 λίγες ημέρες μετά τη φωτογράφηση που έκανε για την εταιρεία SKIMS που έχει δημιουργήσει η Kim Kardashian με τον Jens Grede.

Διαφήμιση

Φυσικά σε αυτή τη φωτογράφηση δεν ήταν μόνη αφού η Tyra Banks, η Heidi Klum, η Alessandra Ambrosio και η Κάντις Σουάνπολ έβαλαν το χεράκι τους ή μάλλον το κορμάκι τους για όλο αυτό το πανηγύρι των ακόλουθων στο instagram!

Οι σχεδόν 200.000 νέοι ακόλουθοι γλύκαναν την Καρντάσιαν και πλέον είναι αυτοσκοπός το να μπει στο κλειστό κλαμπ των ατόμων που έχουν πάνω από 300 εκατομμύρια ακόλουθους!

Για το λόγο αυτό λοιπόν έχει ξεκινήσει ένα σερί με νέες φωτογραφίες όπως μόνο η Kim Kardashian ξέρει!

Σε ένα σετ από αυτές η Κιμ Καρντάσιαν φορώντας ένα φόρεμα που αναδεικνύει αυτά που την έχουν κάνει διάσημη ποζάρει και ανφάς αλλά και γυρισμένη πλάτη!

Τα likes αλλά και τα Follow πέφτουν βροχή

Τα 300.000.000 είναι πιο κοντά παρά ποτέ. Τωρα αν βάλεις και μερικά μποτάκια δεν έχει σημασία. Το 3 να μπει μπροστά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM Βίκυ Καγιά: Αυτά έγιναν με την Ιριδα Παπουτσή. Ολη η αλήθεια για την κόντρα τους!

Κάντις Σουάνπολ: Και φωτογραφία και Video με μαγιο. Πόσα να αντέξουμε εμείς πόσα το Instagram