in

Φαίη Σκορδά: Ντύθηκε ξανά νύφη και είναι μία θεά! – Παντρεύεται;

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η εντυπωσιακή παρουσιάστρια

Όμορφη, κορμάρα, αυθόρμητη και ελκυστική, η Φαίη Σκορδά έχει κερδίσει την αγάπη μας και φυσικά τον θαυμασμό πολλών ανδρών.

Ο γάμος της με τον συμπαρουσιαστή της στο «Πρωινό», Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά -τον Γιάννη και τον Δημήτρη-, έφτασε στο τέλος του το 2016. Έκτοτε, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 52χρονο παρουσιαστή…

Την Κυριακή 20/3, η δημοφιλής παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.088.000 followers της, όταν ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στη μία εκ των οποίων εμφανίζεται με ένα υπέροχο νυφικό.

Διαφήμιση

«Παντρεύεται για δεύτερη φορά η Φαίη Σκορδά;» ίσως θα αναρωτιέστε. Όχι, δεν σκοπεύει να ανέβει  τα σκαλιά της εκκλησίας, τουλάχιστον όχι σύντομα. Αν και το συγκεκριμένο νυφικό κολακεύει απίστευτα τη λεπτή σιλουέτα της και φαίνεται σαν να είναι ραμμένο για εκείνη, η παρουσιάστρια δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες με σκοπό να διαφημίσει ένα κατάστημα νυφικών.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, την βλέπουμε με ένα ολόλευκο, ρομαντικό και σέξι μίνι φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και ενδείκνυται για τη δεξίωση μετά τον γάμο, αφού χαρίζει αρκετή άνεση στη νύφη για να χορέψει και να διασκεδάσει με την ψυχή της.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, η 42χρονη παρουσιάστρια ήταν σε σχέση για λίγο καιρό με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο. Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας άλλος άνδρας «έχει εισβάλλει» στη ζωή της.

Nίκος Ηλιόπουλος – Φαίη Σκορδά

Όσον αφορά τον 52χρονο παρουσιαστή, -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- μία 35χρονη γυναίκα του έχει πάρει το μυαλό και οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ειδύλλιό τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το επόμενο διάστημα πιθανότατα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Άλλωστε, η ιστορία έχει δείξει ότι οι άνδρες δεν αντέχουν για πολύ καιρό μόνοι τους, σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες που τα καταφέρουν περίφημα και περνούν καλά και μόνες τους.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Ανεβάζει τη θερμοκρασία, με σέξι φωτογραφίες με μπικίνι

Γουάντα Νάρα: ΧΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ. Έβγαλε τα 5 της παιδιά βόλτα αλλά όλοι κοιταζαν αυτή. Ο λόγος;