in

Ναταλία Γερμανού: Μαρμάρωσε – Περίμενε πρόταση γάμου, και την χώρισε. Είχε ετοιμάσει και δάχτυλο για μονόπετρο

«Εγώ ήμουν φουλ ερωτευμένη κι αυτός βαρέθηκε. Μου λέει “Θέλω να μιλήσουμε” κι εγώ φαντάστηκα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου»

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη πριν χρόνια στο Όλα Πρώτη Φορά και τον Θέμο Αναστασιάδη και έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυχη για πρώην σχέση της.

Διαφήμιση

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τους συντρόφους της που ο χωρισμός μαζί τους την πείραξε πολύ. Εκείνος όμως, που την ισοπέδωσε ήταν όταν περίμενε από το Θάνο Καλλίρη πρόταση γάμου, ενώ εκείνος τη χώρισε.

«Υπήρξαν τρεις άντρες στη ζωή μου που ο χωρισμός μου μαζί τους με πλήγωσε πάρα πολύ. Τους δύο δεν τους ξέρετε, ο τρίτος ήταν ο Θάνος Καλλίρης. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν φουλ ερωτευμένη κι αυτός βαρέθηκε. Μου λέει “Θέλω να μιλήσουμε” κι εγώ φαντάστηκα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου, είχα ετοιμάσει και το χέρι. Είχα κάνει ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεράκια κι έφαγα τη χυλόπιτα με τα κεράκια! Μου είπε: “Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να σου είμαι πια πιστός, μου έχει φύγει ο έρωτας και προκειμένου να σε απατάω προτιμώ να χωρίσουμε”. Μαρμάρωσα! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν έκλαψα μπροστά του … αλλά μετά από τόσα χρόνια το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί θα μπορούσε να με κερατώνει και να έχει σχέση μαζί μου.

Πολύ μάγκας! Μπράβο Θάνο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Brittany Yobe: Χωρίς υπερβολή, Ακολούθησέ τη για τα πιο απίθανα οπίσθια. Ξέρει τον τρόπο

Γιάννης Βούρος: Το ΣΟΚ του αιώνα – «Έκανα τεστ DNA στην κόρη μου στα 18 και έδειξε ότι δεν είναι παιδί μου!»