in

Αλεξάντρα Νταντάριο: Έκοψε βεντούζες στην πλάτη και ΣΑΛΤΑΡΑΝΕ με τη φωτογραφία 1.800.000 followers.

Η Αλεξάντρα Νταντάριο έκανε βεντούζες, δημοσίευσε τη φωτογραφίας στο Internet, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τρέλανε τους ακόλουθούς αφού δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό.

Οι βεντούζες είναι μία παραδοσιακή μέθοδος για να φύγει το κρύωμα, για τόνωση του κυκλοφοριακού αλλά και για να φύγουν οι τοξίνες και γινόταν κατά κόρον τα παλιά χρόνια στην Ελλάδα. Είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην εφαρμογή ποτηριών με θερμότητα στο δέρμα.

Διαφήμιση

Για να κάνουμε βεντούζες πρέπει να μας βοηθήσει κάποιος άλλος! Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι μία πηγή φωτιάς και μερικά ποτήρια!

Συνήθως οι γυναίκες έδεναν σε ένα πιρούνι λίγο βαμβάκι με κλωστή, βούταγαν το πιρούνι με το βαμβάκι σε οινόπνευμα και στη συνέχεια ανεβάζει φωτιά!

Κρατώντας το πιρούνι με τη φωτιά στο ένα χέρι, με το άλλο έπιαναν ποτήρια, τα έβαζαν για 1 δευτερόλεπτο πάνω από τη φωτιά, ώστε να δημιουργηθεί υποπίεση και στη συνέχεια τα ακουμπούσαν στο σώμα!

Εξαιτίας της υποπίεσης, τα ποτήρια κόλλαγαν στο σώμα σαν βεντούζα! Εκεί έμειναν και κάποια λεπτά και αρκετές φορές δημιουργούσαν ένα σημάδι από την έντονη αιμάτωση του σημείου.

Οι διαδικτυακοί φίλοι που είδαν τα σημάδια στην πλάτη της Αλεξάντρα Νταντάριο απόρησαν και αρκετοί ρωτούσαν τι έπαθε, κάποιοι αντιλήφθησαν ότι πρόκειται για κάποια θεραπεία και ρωτούσαν ποια είναι η θεραπεία αυτή, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που δεν ξέρουν καν τι ήταν αυτό και απλά εύχονταν περαστικά

<

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
αγγελική κάτρη

GNTM: Χάζεψε και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ με την πρώην του Αγγελική Κάτρη. Πάρε μάτι φωτογραφίες

Τζούλια Αλεξανδράτου; Ποια 30 χιλιάρικα για ένα βράδυ; Δες πόσο πάει η ώρα. Αναλυτικός τιμοκατάλογος