in

Χάιντι Κλουμ: Φωτογραφία πριν και μετά το μακιγιάζ και το Photoshop. Έχεις και εσύ ελπίδα

Η Χάιντι Κλουμ θέλησε να δείξει πως δεν διαφέρει από οποιαδήποτε σαραντάρα χωρίς μακιγιάζ και πως μπορούν να σε μεταμορφώσουν ένας make-up artist και ένας κομμωτής. Και ένας καλός γραφίστας φυσικά!

Το μοντέλο, δεν διστάζει να απομυθοποιήσει τον εαυτό του και να φωτογραφηθεί άβαφο και με βρεγμένα μαλλιά, λίγο πριν ο μακιγιέρ και ο hair stylist παρέμβουν για να την ετοιμάσουν για μια επαγγελματική φωτογράφηση.

Διαφήμιση

Το μοντέλο, που διανύει την πέπμτη δεκαετία της ζωής της(1 Ιουνίου 1973 ) και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, ανέβασε και τις 2 φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπογραμμίζοντας με αυτό το τρόπο ότι το make up και ένα χτένισμα μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν μια γυναίκα και ότι εκείνη δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη σαραντάρα.

Βέβαια, εδώ να σημειώσουμε ότι δεν έχει οποιαδήποτε σαραντάρα και μητέρα 4 παιδιών το σώμα που έχει το μοντέλο, αλλά ας κρατήσουμε την πρόθεση της να δείξει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει λάμψη και να γίνει εντυπωσιακή αν την αναλάβει ο κατάλληλος επαγγελματίας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Πέτρος Κωστόπουλος: Με τα παιδιά του υποδέχθηκε το 2022. Η φωτογραφία με Μάξιμο, Αμαλία, Αλεξάνδρα

Κατερίνα Καινούργιου: Χρόνια πολλά στο Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, νυν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου