in

Μαλλιά: 6 blowout χτενίσματα από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00 που θα λατρέψετε

Δείτε τα και τολμήστε την αλλαγή!

Δυναμικά επανέρχεται στο προσκήνιο το blowout haistyle μέσω του Tik Tok και του Instagram και οι 20-25χρονες φαίνεται ότι το έχουν ήδη αγαπήσει.

Τα πολυεπίπεδα κουρέματα με τον όγκο και τον ανάλαφρο σχηματισμό έρχονται από τις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Σταρ του Χόλιγουντ, διάσημα μοντέλα και επιτυχημένες τραγουδίστριες, επιλέγοντας το ογκώδες, φουσκωτό hairstyle, έκαναν τα ανδρικά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά τους.

Εδώ είναι μερικά από τα blowouts κουρέματα που άφησαν εποχή. Δείτε τα και εμπνευστείτε για το δικό σας κεφάλι!

Διαφήμιση

Νaomi Campbell – 1990

Bλέποντας αυτή τη φωτογραφία της Βρετανίδας ηθοποιού, τραγουδίστριας και μοντέλου, σκεφτόμαστε ότι το blowout χτένισμα είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε.

Cindy Crawford – 1990

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο εμφανίζεται πάντα με υπέροχα μαλλιά, αλλά τα απαλά κύματα από την αριστερή πλευρά του όμορφου προσώπου της είναι η έμπνευση που χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε το δικό μας look.

Claudia Schiffer – 1994

Λατρεύουμε το επιμελώς ατημέλητo, ξανθό μαλλί, με το οποίο η δημοφιλής Γερμανίδα περπάτησε με αέρα και αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα του oίκου Versace, το 1994.

Jennifer Aniston – 1996 

H «Rachel» από την επιτυχημένη, κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια», αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός στην πραγματική της ζωή είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αυτό το σικ, κοντό, πολυστρωματικό χτένισμα ήρθε πάλι στη μόδα.

Jessica Simpson – 2001

Για τη «φυσική» διχρωμία στα μαλλιά της η τραγουδίστρια της pop ξεχώριζε και κέρδιζε τον θαυμασμό των ανδρών. Τα εσωτερικά μαλλιά της ήταν βαμμένα καστανά και τα εξωτερικά ένα ζωηρό ξανθό.

Pamela Anderson – 2005

Πρόκειται για την «μητέρα» του blowout! Tα κατσαρά και φουσκωμένα μαλλιά της έχουν μείνει στην ιστορία.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Η νέα καυτή συνεργασία της με την Megan Thee Stallion

Βίκυ Κάβουρα: Έξαλλη με τίτλο άρθρου που αναφέρεται σε εκείνη – Τι υποστηρίζει η ίδια για τις ερωτικές σχέσεις;