in ,

Μαλλιά: Το Milk Tea είναι το κολακευτικό χρώμα μαλλιών που κυριαρχεί στο Instagram

Η τάση στο χρώμα των μαλλιών “milk tea” θα προτιμηθεί παντού αυτόν τον χειμώνα.

Κάθε εποχή φέρνει μαζί της μια νέα παρτίδα τάσεων στο χρώμα των μαλλιών. Το περασμένο φθινόπωρο μας έφερε το “mocha melt και “toffee”, αλλά το πιο hot look του φετινού χειμώνα φαίνεται να είναι η τάση “milk tea”.

Το χρώμα μαλλιών milk tea είναι μια νέα απόχρωση ανοιχτού καφέ, για όποιον θέλει να ανανεώσει την εμφάνισή του, με μικρό αλλά εντυπωσιακό τρόπο. Το χρώμα των μαλλιών milk tea, ή ελληνικά τσάι γάλακτος, έχει έναν κρεμώδη μπεζ τόνο, που πέφτει μεταξύ ζεστού και ψυχρού. Φανταστείτε μια μεγάλη αχνιστή κούπα τσάι, με μια κουταλιά γάλα και θα έχετε την εικόνα. Το χρώμα αυτό συνήθως συνδυάζεται με μια ελαφρώς πιο σκούρα ρίζα, για να δημιουργήσει τη δίχρωμη αίσθηση του τσαγιού με γάλα».

Διαφήμιση

Η απόχρωση είναι λίγο πιο τολμηρή από τις παραδοσιακές παραλλαγές του bronde, ενώ εξακολουθεί να ανήκει στην κατηγορία των ουδέτερων χρωμάτων. Το χρώμα αυτό είναι καλύτερο για όσους θέλουν μια φυσική εμφάνιση και λόγω του ουδέτερου τόνου του, ταιριάζει με όλους τους τύπους δέρματος.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Νίκος μαστοράκης

Νίκος Μαστοράκης: Βιασμοί με κάθε λεπτομέρεια. Η τηλεόραση έδωσε αναλυτικές οδηγίες σε επίδοξους βιαστές

Viral Φωτογραφία: Δείτε τα μικρόβια του χεριού ενός 8χρονου παιδιού μετά από έντονο παιχνίδι. Πόσο «αθώα» είναι τα βακτήρια;