in

Ναταλία Δραγούμη: 50 και να καίνε αλλά με ανύπαρκτο μαγιό βλέπεις θα δεις το κρυφό της τατουάζ

Θα μπορούσε να είναι γυμνάστρια αν δεν την είχε κερδίσει ο χώρος της υποκριτικής. Η Ναταλία Δραγούμη είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς και σίγουρα στο μυαλό όλων μας παραμένει… 30 ετών!

Η Ναταλία Δραγούμη είναι από τις γυναίκες που όσο ωριμάζει γίνεται ακόμη και πιο όμορφη. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός μας έχει δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της, εντελώς διαφορετική από αυτή που την γνωρίσαμε και τη συνηθίσαμε μέσα από τις δουλειές της. Έχοντας «χτίσει» το κατάλληλο σώμα απολαμβάνει μία δευτερη νιότη!

Η 50χρονη Ναταλία Δραγούμη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς βόλεϊ και αυτό φαίνεται από το μυώδες κορμί της. Πόδια σφιχτά, χέρια γραμμωμένα και κανένα σημάδι ότι έχει φέρει στον κόσμο με το σύζυγο της και αρχιτέκτονα, Έντι Ρόμπερτς, δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο.

Διαφήμιση

Μάλιστα η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι πήρε πολλά κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες της και χρειάστηκε αυστηρή διατροφή για να καταφέρει να τα χάσει.

Τώρα πια, «προσέχει» αλλά δεν κάνει δίαιτα τρώγοντας μόνο σαλάτες. Εξάλλου είναι γλυκατζού, τι να κάνουμε!

Όσον αφορά στη γυμναστική, κάνει personal training. Αν και πολλές θα ζήλευαν αυτή τη φυσική κατάσταση, η ίδια έχει πει: «Θα ήθελα να ήμουν skinny».

Η ηθοποιός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ξυλοδαρμό από τρεις άνδρες.

«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω.

Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Της αρέσει; Τι απαντά σε όσους τη λένε ΜΙΛΦΑΡΑ; Τρελό γέλιο

Σάιμον Κάουελ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Survivor: Νίκησε στο ριάλιτι – Αγόρασε μηχανή και σκοτώθηκε – Το ΣΟΚ του Ατζουν Ιλίτζαλι