in

Κατερίνα Καινούργιου: Αφού χώρισε, πόσταρε γνωμικό καψούρας και τραγούδησε, έσπρωξε και ένα Lip gloss

Λίγους μήνες μετά τον κολλητό της Νίκο Κοκλώνη ο οποίος χώρισε το καλοκαίρι ο χωρισμός χτύπησε την πόρτα της Κατερίνας Καινούργιου!

Η Κατερίνα Καινούργιου στα 36 περνάει το χωρισμό παρέα με φίλους, ανεβάζει γνωμικά και αποφθέγματα, κάνει stories και δημοσιεύσεις στο Instagram και τραγουδά!

Διαφήμιση

Όπως κάθε άνθρωπος που αγαπά, βιώνει το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγγαρίδη με τα πάνω της και τα κάτω της και ομολογουμένως είναι μία περίοδος δύσκολη

Διαφήμιση

Αυτό που μπορεί να κάνει και να της γεμίσει τη μέρα σίγουρα είναι εργασιοθεραπεία! Τις καθημερινές στν Alpha τα Σάββατα στο J2US σε ρόλο ρεπόρτερ γγι την εκπομπή της.

Όλα δείχνουν οτι η Κατερίνα Καινούργιου θα ανακοινώσει και επίσημα το χωρισμό της και πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή στις 14 Νοέμβρη την ημέρα της ονομαστικής εορτής του πρώην σύντροφό της,αν δεν την προλάβει ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US μία μέρα νωρίτερα το Σάββατο το βράδυ.

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα δημοσίευσε ένα Story με αποδέκτη ξέρουμε ποιον όπου γράφει:

Διαφήμιση

Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι να μπορούσα λέει να ξαναγυρίσω στο παρελθόν. Να τακτοποιήσω μερικά πράγματα να αποτελειώσω κάποια άλλα. Όμως τι σημασία έχει; Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς τόσα πρωινά τόσα απογεύματα

Στη συνέχεια τραγούδησε ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Χρήστος Κυριαζής με αποδέκτη πάλι ξέρετε ποιον!

Διαφήμιση

Και στη συνέχεια για “κλείσιμο” δημοσίευσε και ένα lip gloss για να το προτείνει στις γυναίκες ακόλουθους στο instagram!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αλέξης Κούγιας: Έχω δει τα συνοικέσια που κάνει η Εύη Βατίδου στην τηλεόραση. Έχει ταλέντο

Ελαιόλαδο τιμή φέτος: Σοκαρίστικες προβλέψεις για την τιμή του. Απλησίαστο για τον Έλληνα