in

Rihanna: Φορώντας τοπ και γιλέκο από δέρμα φιδιού, πήγε σε εστιατόριο του Λος Άντζελες και μαγνήτισε τα βλέμματα

Η 34χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας περιμένει το πρώτο της παιδί και η χαρά της είναι απερίγραπτη

Ακόμα και έγκυος, η Rihanna συνεχίζει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Και την την Τετάρτη 9/3, απόλαυσε μεσημεριανό στο γκουρμέ εστιατόριο Matsuhisa στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες, και εντυπωσίασε, για ακόμα μία φορά, τους πάντες με το τολμηρό σύνολό της.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, τον 33χρονο Αμερικανό ράπερ και παραγωγό δίσκων A$AP Rocky, έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας ένα ιδιαίτερο top-σουτιέν από δέρμα φιδιού -το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της- και ασορτί γιλέκο, το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό.

Διαφήμιση

Αποθέωσε το outfit της με ένα oversized, vintage τζάκετ μοτοσικλέτας, το οποίο αργότερα έβγαλε  λόγω της έντονης ζέστης στη Νότια Καλιφόρνια.

Στιλ και άνεση της χάριζε το μαύρο, χαμηλόμεσο, φαρδύ παντελόνι, το οποίο έκρυβε τα παπούτσια της, ενώ λάμψη της προσέδιδαν οι χρυσές αλυσίδες στον λαιμό της και το υπέροχο μπλε δαχτυλίδι.

Όσον αφορά το hair styling, είχε πιάσει τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, αναδεικνύοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

 

Σύμφωνα με σημερινό (10/3/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, η Rihanna (πραγματικό όνομα: Robyn Rihanna Fenty) έδειχνε πολύ χαρούμενη, καθώς περπατούσε προς την είσοδο του εστιατορίου.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το εστιατόριο και να κατευθύνεται προς το όχημά της, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά. Εκεί την περίμενε ο σοφέρ.

Η εννέα φορές νικήτρια του μουσικού βραβείου Grammy επέστρεψε πρόσφατα στις ΗΠΑ από την Γαλλία, όπου είχε πάει για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τον σύντροφό της A$AP Rocky.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Παρίσι, οι δυο τους εθεάθησαν να ψωνίζουν βρεφικά είδη στο κατάστημα Dior Baby.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Aniston: 5 ρούχα για να αντιγράψετε το στιλ της

Τα είδαμε όλα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χωρίς εσώρουχο σκύβει και πιάνει τα… ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ της