in

Λάουρα Νάργες Χρήστος Σαντικάι: Κουφέτα για το ζευγάρι

Αυτοί τα έφαγαν αφού παρευρέθησαν σε γάμο της κολλητής φίλης της Λάουρα Νάργες εμείς αν θα τα φάμε από αυτούς δεν ξέρουμε αλλά προς τα εκεί πηγαίνει η σχέση αυτή.

Διαφήμιση

Η Λάουρα Νάργες είναι σε σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι και από τα τέλη καλοκαιριού η αγαπημένη Λαουρίτα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους στα social media της!

Διαφήμιση

Τους είδαμε τόσο στην Ρόδο όσο και στη Σκιάθο αλλά και στο χωριό της Λάουρας στη Βόρεια Ελλάδα. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και υπάρχει πολύ μεγάλη διαχυτικότητα μεταξύ τους.

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και αν παρατηρήσετε τη Λάουρα Νάργες λίγο καλύτερα θα το καταλάβετε αμέσως. Στα 31 της χρόνια δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ μα ποτέ πιο ευτυχισμένη να λάμπει σε φωτογραφία.

Τα τελευτάια χρόνια η Λάουρα Νάργες έχει κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της άφησε πίσω αρκετά πράγματα από το παρελθόν που την ταλαιπωρούσαν κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και διέγραψε αρκετούς γνωστούς με τους οποίους έκανε κολλητή παρέα.

Προτιμά πλέον την ήρεμη και ήσυχη καθημερινότητα, συγκατοικεί με το σύντροφό της και την αγαπημένη της γάτα, έχει πάψει να είναι τόσο ανασφαλής όσο ήταν παλαιότερα και αυτοί που ξέρουν μιλάνε για μία σχέση που σίγουρα θα έχει μέλλον.

Εμείς δεν έχουμε κάτι παραπάνω να πούμε γιατί πιστεύουμε ακριβώς ότι μιλάει η φωτογραφία από μόνη της. Η Λάουρα Νάργες πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κατερινα στικουδη

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες

Θρήνος για την Μπέτυ Μαγγίρα: Αντίο μανουλα μου 💔…. Εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου