in

Μπέλα Χαντίντ: Με διάφανο φόρεμα σου δείχνει τα κάλλη της. TOYMΠΑΝΟ όχι αστεία! Δες τη φωτογραφία

Στην αρχή μάθαμε την Τζίτζι Χαντίντ και έτσι όταν ήρθε στο προσκήνιο η αδερφή της Μπέλα Χαντίντ η παρουσία της στον χώρο της μόδας έγινε μεν αισθητή οι άντρες όμως δεν είχαν μάτια για κάποια άλλη.

Κι έτσι, παρόλα όσα είναι και διαθέτει η Μπέλα Χαντίντ ελάχιστες φορές απασχόλησε σοβαρά την ανδρική φαντασίωση. Οι περισσότεροι σταματούσαν στην αδερφή της Τζίτζι που είναι και το ακριβώς αντίθετο σε χαρακτηριστικά.

Το ξανθό άλλωστε πάντα τραβάει τα βλέμματα, γιατί στο μυαλό είναι αποτυπωμένο ως κάτι πιο δυσεύρετο. Κατάλοιπα παλαιών εποχών.

Διαφήμιση

Όλα αυτά έχουν αλλάξει σαφώς και καιρός είναι να γυρίσει και το τσιπάκι στο μυαλό. Εννοείται πως και η Τζίτζι είναι ένα τρομερό πλάσμα, αλλά και η Μπέλα Χαντίντ αξίζει της προσοχής μας. Της παραπάνω προσοχής μας. Της πιο ενδελεχούς και διορατικής!

σε αυτή τη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε η Bella Hadid μοιάζει σαν να αποζητάει την προσοχή που της αρμόζει.

Με ένα κατάλευκο φόρεμα που είναι σαν ακτίνα Χ αφού βλέπεις τα πάντα από μέσα, και χωρίς εσώρουχα, η Μπέλα κάθεται στο πάτωμα και στηρίζει το μοιραίο της βλέμμα πάνω στο χέρι της.

Κι ενώ ξέρεις ότι λίγο πιο κάτω φαίνεται το στnθος της, δεν θες μολαταύτα να κατεβάσεις το δικό σου βλέμμα.

ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρίτα Όρα: Τώρα που πέρασε η ώρα, δες την πίσω όψη της και πέσε για ύπνο ανακουφισμένος

Κατερίνα Λαζαρίδου: Πριν 5 χρόνια πήγε στο The voice αλλά κέρδισε το X-Factor