in

Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε φωτογραφία το δασύτριχο στήθος του Βασίλη Μπισμπίκη στην ακροθαλασσιά

Η Δέσποινα Βανδή, μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας, και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ξεκίνησαν το καλοκαίρι τους με το πρώτο τους μπάνιο σε μία απόμερη παραλία της Αττικής.

Σε αυτή την ιδιωτική στιγμή, το ζευγάρι δεν δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές τους μία γλυκιά φωτογραφία που τράβηξε η Βανδή. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram δείχνει τον Βασίλη Μπισμπίκη να κοιτάζει τη θάλασσα, ξαπλωμένος με το δασύτριχο στήθος του φόρα παρτίδα με τη λεζάντα απλώς να γράφει: “Αυτά”.

Λιτή αλλά έντονα συναισθηματική, η 54χρονη τραγουδίστρια την εικόνα να μιλήσει από μόνη της και πέτυχε αυτό που ήθελε το ζευγάρι για ακόμα μία φορά. Να προκαλέσει τα social media!

Διαφήμιση

Κάποιοι έκαναν καρδούλες αλλά δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για την υπερέκθεση του ζευγαριού και την εμμονή τους να βγάζουν προς τα έξω μία όμορφη εικόνα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιρίνα Σέικ: Αδιανόητη εμφάνιση – Φόρεσε μόνο διαμάντια και εσώρουχα και σόκαρε το κοινό

Θεσσαλονίκη: Έτσι τσίμπησε η οχιά την 39χρονη ερπετολόγο – Μάχη για τη ζωή της στην εντατική