in

Γουάντα Νάρα: ΑΝΟΙΞΕ το πουκάμισο και το δηλώνει ξεκάθαρα. ΧΛΩΜΟ να σκοράρει ξανά στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ικάρντι

Αφού είδες τη σέλφι της Γουάντα Νάρα στον καθρέφτη και κατάλαβες καλά ότι είναι δύσκολο να ξαναδείς τον Ικάρντι να βάζει γκολ στην Παρί Σεν Ζερμέν τώρα ήρθε και μία φωτογραφία ανφας με ανοιχτό πουκάμισο για να μας αποτελειώσει τελείως!

Η Γουάντα Νάρα ήταν ήδη παντρεμένη με τον επίσης ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ όταν γνώρισε τον Ικάρντι και προφανώς τον ερωτεύτηκε παράφορα. Τότε είχε ξεσπάσει μεγάλο θέμα στα σκανδαλοθηρικά μέσα της Ιταλίας αφού δεν συναντάς κάθε μέρα μία γυναίκα να μπαίνει ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες.

Όταν ο Μάξι Λόπεζ και ο Ικάρντι έπαιζαν σε διαφορετικές ομάδες σε Ιντερ και Σαμπτόρια όλοι περίμεναν τη χειραψία μεταξύ των δύο αντιπάλων και το παιχνίδι ονομάστηκε Γουάντα Ντέρμπι

Διαφήμιση

Φυσικά ο Lopez αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στο Ικάρντι που του είχε κλέψει τη γυναίκα

Ο Ικάρντι μεταγράφηκε στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν και όλη η φαμίλια μένει χρόνια εκεί. Τελευταία όμως δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση και ο λόγος θα πρέπει να αναζητηθεί στο σπίτι!

Αν και το ζευγάρι πέρασε κάποια σύννεφα στη μεταξύ τους σχέση αυτή τη στιγμή δείχνουν όλα να πηγαίνουν ρολόι!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε τη Γουάντα Νάρα με ανοιχτό πουκάμισο και να φοράει από πάνω ζακέτα με το σήμα Paris Saint Germain έγινε viral αλλά φυσικά προκάλεσε και δεκάδες σχόλια για την απόδοση του Ικάρντι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Δοκιμάστε τα blazer στο χρώμα της ειρήνης και της ελπίδας

Kourtney Kardashian: Mε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, επιδεικνύει τη θηλυκή σιλουέτα της