in

Νίκος Μουτσινάς: Τι λέει για το σεξιστικό σχόλιο που δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης – «Το αδερφή είναι τόσο παλιακό»

«Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του» αναφέρει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 14/5, πραγματοποιήθηκε o 66oς Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, με την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη, να εντυπωσιάζει με τη σκηνική της παρουσία και το «Die Together» και να κατακτά την 8η θέση, κάνοντάς μας υπερήφανους.

Τον διαγωνισμό παρουσίαζε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος το βράδυ του Μεγάλου Τελικού έκανε on air μία ιδιαίτερη αναφορά σε ένα ομοφοβικό μήνυμα που δέχτηκε στο Twitter από κάποιον hater. «Σχολίαζα τη Σουηδία, έκανα μου και κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» τόνισε ο 49χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος μάχεται για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ και στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα 16/5. Μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή του, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δεν μασά ποτέ τα λόγια του, σχολίασε τη δημόσια δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη, εκφράζοντας την υποστήριξή του προς εκείνον και χαρακτηρίζοντας τη λέξη αδελφή «παλιακή». Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να πει πως δεν αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο και την ενέργειά μας σε πικρόχολα σχόλια.

Διαφήμιση

«Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό, ας πούμε; Είναι τόσο παλιακό το αδερφή. Είναι σαν να λες μπιντές. Είναι μία παλιά λέξη. Τι τις χρησιμοποιείται; Εντάξει τώρα.

Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του. Απλά δεν χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες βαριέμαι τώρα να ασχοληθώ; Κάποιος εκεί πέρα τόσο πολύ τον πείραξε που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία, που του είπε είσαι κακιά αδερφή. Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

https://www.youtube.com/watch?v=Gb_9UqtU44s

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Τα πικρόχολα σχόλια και η προστασία των παιδιών της από τα φώτα της δημοσιότητας

Μαρία Σολωμού: Εκτός Αθηνών η αγαπημένη ηθοποιός – Πού βρίσκεται;