in , ,

Ο Αλέξης Κούγιας «έπαθε» Χρυσούλα Διαβάτη: «Ποια είναι η κυρία Χρυσικού;»

ΟΑλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος αργά το βράδυ της Πέμπτης, 25 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή. Ο ποινικολόγος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εφετείο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που είχε χρησιμοποιήσει στις πρώτες του δηλώσεις για την υπόθεση, αλλά και στην ανακοίνωση δύο μαρτύρων της υπόθεσης, οι οποίοι θέλησαν να πάρουν αποστάσεις από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ποινικολόγος ερωτήθηκε και για τη δημόσια τοποθέτηση της ηθοποιού, Δώρας Χρυσικού, η οποία μέσω Facebook υποστήριξε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, όπως υποστηρίζει ο ίδιος στο απολογητικό του υπόμνημα.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας μετά την απόφαση προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί, ακόμα και ένας μόδιστρος. Και ένας παλιός παρουσιαστής που έχει παντρευτεί με άντρα. Έκαναν αχαρακτήριστες τοποθετήσεις με εξυβριστικές θέσεις, για τις οποίες θα τους οδηγήσω στα δικαστήρια. Όπως και ο κύριος Λιγνάδης θα οδηγήσει στα δικαστήρια όλους αυτούς που εμφανιζόντουσαν αυτές τις ημέρες και πήραν θέση χωρίς να διαβάσουν την δικογραφία και χωρίς να ξέρουν τίποτα», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για την φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που χρησιμοποίησε. Μέρος των δηλώσεών του, πρόβαλε και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star.

Ερωτόμενος για την ανακοίνωση των Ιωάννη Παναγόπουλου και Αγησίλαου Μικελάτου, οι οποίοι τόνισαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για την ουσία της υποθεσης, αλλά και ότι δεν έχουν ερωτηθεί ούτε έχουν δώσει τη σύμφωνη γνώμη τους, για να αναφερθούν ως «μάρτυρες υπερασπίσεώς» του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας διευκρίνισε: «Τον κύριο Παναγόπουλο ο κύριος Λιγνάδης επικαλέστηκε ως μάρτυρα για το ταξίδι στην Αίγυπτο»

«Υπάρχουν εισιτήρια μαζί με τον κύριο Παναγόπουλο. Υπάρχουν εισιτήρια για την παραμονή τους σε ξενοδοχεία και στο Λούξορ για την παραμονή στην Αίγυπτο. Υπάρχουν εισιτήρια αναχωρήσεως και επιστροφής. Τι να διαψεύσει ο συγκεκριμένος; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ανακοίνωση, ο καθένας έχει το δικό του σύστημα αξιών που πρέπει. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την δικαιοσύνη να εκδώσουμε μια δίκαιη απόφαση. Οποιοσδήποτε από αυτούς για να βγει στην τηλεόραση λέει την οποιαδήποτε ανακρίβεια και χωρίς να ντρέπεται. Όταν υπάρχουν στοιχεία για τον συγκεκριμένο κύριο που λέτε, που ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε αρκετές παραστάσεις του κύριου Λιγνάδη και επειδή ο κύριος Λιγνάδης έπαψε να τον χρησιμοποιεί καταλαβαίνετε», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε ότι αφορά τη μαρτυρία της Δώρας Χρυσικού, ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε έντονα απέναντι στον δημοσιογράφο που την ανέφερε. Δεν την γνωρίζει, όπως είπε, και δεν τον αφορά η όποια μαρτυρία της. «Ποια είναι η κα Χρυσικού;», ρώτησε αρχικά ενώ ο δημοσιογράφος απάντησε: «Μια ηθοποιός».

«Έχουμε επικαλεστεί καμία μάρτυρα Χρυσικού εμείς; Όταν κάνετε ερωτήσεις σε μένα να είστε πολύ προσεκτικός γιατί μπορώ να σας εκθέσω . Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου, ποια είναι η κυρία Χρυσικού; Να την προσλάβουμε να κάνει ένα μονόπρακτο. Δεν με ενδιαφέρει η ερώτησή σου, θα κάνω εγώ διάσημη την κυρία Χρυσικού, η οποία έβγαλε μια ανακοίνωση όταν υπάρχουν η πρώην υπουργός παιδείας κυρία Κούρκουλα, ο σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action, δύο δικηγόροι, μια πρόεδρος εφετών και δεκάδες άνθρωποι από την Ιθάκη που έχουν τηλεφωνήσει ότι τον Αύγουστο του 15 ήταν στην Ιθάκη και όταν υπάρχουν και φωτογραφίες και δείχνουν τους ανθρώπους αυτούς. Ποια είναι η κυρία Χρυσάφη πως την είπατε κάνει μια διάψευση και θα κάτσω να ασχοληθώ με την κυρία Χρυσάφη», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

ladylike.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News

Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Βγήκε από το «κόκκινο» ο Δήμος Τεμπών – Παραμένει ο Δήμος Αγιάς

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Έλληνες αψηφούν την πανδημία και πάνε για σκι στη Βουλγαρία