in

Μύκονος: Η κτηνίατρος Δρ. Έφη Ρόζη στο νησί και βγήκαν μέχρι και τα όστρακα στη στεριά για εξέταση

Η Έφη Ρόζη μεγάλωσε σε ένα σπίτι που υπήρχαν γάτες σκύλοι άλογα μέχρι και καρακάξες και από μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος και φυσικά τα κατάφερε έχοντας πλέον στα 29 της τη δική της κλινική και ιατρείο μικρών ζώων.

View this post on Instagram

Διαφήμιση

A post shared by Dr. Effie Rozi (@effierozi)

Ωστόσο δεν παύει να αγαπά όλα τα ζώα και να εκφέρει δημόσιο λόγο αλλά και να αναλαμβάνει δραστηριότητες για αυτά. Δεν ξεχνά επίσης και στις διακοπές της να ανεβάζει στο προφίλ της στο instagram που έχει αρκετές χιλιάδες ακόλουθους φωτογραφίες με κάθε είδους ζωντανό που μπορείνα συναντήσει στο διάβα της.

Αν τη δεις για πρώτη φορά, θα σκεφτείς ότι είναι μοντέλο, γι’ αυτό άλλωστε και έχει δεχτεί πρόταση στο παρελθόν να συμμετάσχει στο «My style rocks», αλλά αρνήθηκε και μας εξήγησε τους λόγους. «Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο “My style rocks”, αλλά είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Δεν μου αρέσει η ίντριγκα ανάμεσα σε γυναίκες».

Η ίδια λοιπόν προτιμά να ζει τη ζωή της όμορφα, να δουλεύει και τον ελεύθερο χρόνο που έχει να κάνει διακοπές ταξίδια και μπάνια στη θάλασσα.

Φίδια, άλογα, αστερίες, Ιππόκαμπους, γαϊδούρια, σκυλιά, γατιά οτιδήποτε ζωντανό είναι για την Έφη Ρόζη άξιο να λάβει την προσοχή της, το χάδι της και γιατί όχι και το κλικ της.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο κάνει τα μπάνια και τις βόλτες με σκάφος και είμαστε σίγουροι ότι κάθε ζωντανό στο νησί των ανέμων θα έκανε τα πάντα για να πάρει λίγο από την προσοχή της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Ηλιανα Παπαγεωργιου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν που τάραξε το Ινσταγραμ. Μέχρι και ο ΣΝΙΚ έκανε like

Κυριακή Κατσογρεσάκη από τη φάρμα και τα εμιράτα στην ταπεινή Ψάθα Αττικής. Λέτε να πάει και στου Ντούπη;