in

Ράδιο Αρβύλα ΕΜΕΤΟΣ: Όταν πλήρωσαν 100.000 γιατί κοροιδευαν ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ για τη φωνή του. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από Αντώνη Κανάκη

ΑΜΑΝ τα καθάρματα με όλη τη σημασία της λέξης θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας τους συγκεκριμένους στο βίντεο του κόστισε στον πρώτο βαθμό στους Ράδιο Αρβύλα 100.000 ευρώ πρόστιμο.

ΣΑΤΙΡΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ την ΚΟΡΟΙΔΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. Δε ξερουν τι είναι αυτο!

Πρόστιμο 100.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα», γιατί σατίρισαν τη χροιά της φωνής του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι καρκινοπαθής.

Διαφήμιση

Ο κ. Κενανίδης και η Ομοσπονδία κινήθηκαν νομικά κατά των παρουσιαστών, κατηγορώντας τους για σε ξισμό και ομοφοβική συμπεριφορά όσον αφορά τα σχόλιά τους για τη φωνή του “προέδρου των φορτηγατζήδων”

το δικαστήριο στο πρώτο βαθμό τουλάχιστον έκρινε ότι αυτό που στηρίχθηκε δεν ήταν τα λεγόμενα του προέδρου των φορτηγών αλλά η ιδιωτική φωνή η οποία μάλιστα ήταν αποτέλεσμα καρκινοπάθειας του λάρυγγα

ΔΕΙΤΕ το Video

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιονδήποτε ιό στην ιστορία

Γιαννης σπαλιαρας

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτές είναι κάποιες από τις επώνυμες κυρίες που “γνώρισαν” τον Σπαλιάρα