in

Molly-Mae Hague: Η 22χρονη, Αγγλίδα influencer που κολάζει το Instagram

Ανέμελες στιγμές στο Μεξικό βιώνει τα τελευταία 24ωρα

Μία από τις διάσημες Αγγλίδες inluencers είναι η Molly-Mae Hague, με την φυσική ομορφιά και το θηλυκό κορμί της να σκανδαλίζουν την ανδρική φαντασία. Πέρα από την καθημερινή ενασχόλησή της με το Instagram, εργάζεται ως Creative Director στην εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων PrettyLittleThing, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτές τις ημέρες, η 22χρονη καλλονή βρίσκεται -για κάποιο επαγγελματικό project, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram- στο εξωτικό Μεξικό. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους περισσότερους από 6.280.000 followers της φωτογραφίες από τη μίνι απόδρασή της.

Την Πέμπτη 3/3/, λοιπόν, αναστάτωσε τους θαυμαστές της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με το μπικίνι της και ένα oversized παντελόνι.

Διαφήμιση

Φορώντας το λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι της και το στιλάτο παντελόνι της, κάθεται στην άκρη ενός βράχου, έχοντας πλάτη στον φωτογραφικό φακό, ενώ μπροστά της απλώνεται ένα ποτάμι. Το τοπίο είναι σαγηνευτικό, όπως κι εκείνη. Τα μακριά, κατάξανθα μαλλιά της (τρέσα), πέφτουν στην πλάτη της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς, και η ηλιοκαμένη της επιδερμίδα λάμπει.

Η πρώην σταρ του ριάλιτι «Love Island» χαζεύει το μεγαλείο της φύσης που υπάρχει γύρω της και επιδεικνύει τους γλουτούς της, έχοντας κατεβάσει το παντελόνι της, προκαλώντας την ερωτική φαντασία των ανδρών.

Η Molly-Mae Hague ανάρτησε επίσης μία φωτογραφία από την έξοδό της για δείπνο στην περιοχή Τουλούμ του Μεξικού. Ντυμένη με ένα καφέ, υπέροχο, maxi φόρεμα, το οποίο κολακεύει το στήθος της, ποζάρει με αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. Το outfit της αποθεώνουν οι στιλάτες, μυτερές μπότες. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα ψηλό σινιόν, ενώ η κομψή, μπεζ τσάντα της προσδίδει φινέτσα.

«Ίσως ένα από τα καλύτερα δείπνα που είχα» με αυτά τα λόγια συνoδεύει το παραπάνω στιγμιότυπο.

Ωστόσο, τη Δευτέρα 28/2, η 22χρονη, πανέμορφη influencer εξομολογήθηκε, μέσω των InstaStories της, ότι νιώθει άσχημα που εκείνη περνά ωραία και δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την «ευχάριστη» καθημερινότητά της, ενώ η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι νιώθει πως είναι «αδύνατο» να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πραγματοποίησε μία δημοσκόπηση, ρωτώντας τους θαυμαστές της αν πιστεύουν ότι θα έπρεπε να συνεχίσει να δημοσιεύει posts από τη ζωή της ή αν θα ήταν καλύτερο να κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 69% των followers της ψήφισε να συνεχίσει κανονικά τις αναρτήσεις της. Πολλοί από αυτούς δήλωσαν, δε, ότι οι δημοσιεύσεις της τους δίνουν χαρά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Πως να χάσετε τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης

Scott Disick: Η νέα του σχέση με την σωσία της Kylie Jenner