in

Τάνια Μπρεάζου Viral video: Δες την από πίσω να… Τραγουδάει η Μάτα Χάρι με ολόσωμη φόρμα

τάνια μπρεάζου

Η Τάνια Μπρεάζου είναι στα καλύτερά της τραγουδάει στο NOX με τον Αντώνη Ρέμο και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Διαθέτει μία εξαιρετική φωνή και μία επίσης εξαιρετική παρουσία ενώ κερδίζοντας το your face sounds familiar κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της για τα καλά τα βλέμματα του κόσμου!

Δεν είμαι ψέματα άλλωστε ότι εκτός από το x-factor από το οποίο ξεκίνησε πολύ κόσμος την έμαθε μέσα από τη συμμετοχή της στο show μεταμφιέσεων.

Διαφήμιση

Η Τάνια Μπρεάζου μπορεί να μην έχει ακόμα δική της δισκογραφία να παρουσιάσει σε ένα πρόγραμμα όμως καταφέρνει να ερμηνεύει τραγούδια τα οποία της πηγαίνουν πολύ τόσο φωνητικά όσο και κινησιολογικά!

Στο βίντεο που παρουσιάζουμε και έγινε το απόλυτο viral ερμηνεύει το Μάτα Χάρι ένα τραγούδι έγινε γνωστό μέσα από τη Eurovision!

Για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη ερμηνεία και σκηνική Παρουσία είχε τα περισσότερα Story στο instagram από τους ανθρώπους που βρέθηκαν Σάββατο βράδυ στο ΝΟΧ

Το λόγο μπορεί να τον διαπιστώσετε εύκολα. Φωνάρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζένιφερ Λοπεζ: Τι προτιμάς; Στα 30 και στα 50 με το ίδιο φόρεμα. Πάρε μάτι ΝΤΕΚΟΛΤΕ. Viral Φωτογραφία

Βίκυ Κουλιανού: Την κολλήσαμε με μίνι φόρεμα και δωδεκάποντες γόβες στον τοίχο