in

Μόδα: Οι iconic μεταμφιέσεις των διασήμων για τις Απόκριες

Οι Απόκριες είναι εδώ και αν ψάχνετε έμπνευση για το τι θα φορέσετε, σας δίνουμε την λύση. Αν και οι celebrities στο εξωτερικό φόρεσαν τις στολές τους για να γιορτάσουν το Halloween τον Οκτώβρη, εμείς θα το γιορτάσουμε τώρα.

Cruella de Vil

Η Cruella de Vil είναι ένας χαρακτήρας που αναμένεται να κυριαρχήσει στις φετινές Απόκριες, λόγω της ομώνυμης ταινίας που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. H τραγουδίστρια Iggy Azalea ενσάρκωσε την πιο στιλάτη “κακιά” των ταινιών της Disney, φορώντας ένα μονόχρωμο σύνολο με διαφορετικά μοτίβα, το οποίο ολοκλήρωσαν το φλογερό κόκκινο κραγιόν, οι ασορτί γόβες και η ασπρόμαυρη περούκα. Από αξεσουάρ, επέλεξε μια μαύρη ζώνη με μεταλλικές λεπτομέρειες και λευκά σατέν γάντια.

Διαφήμιση

Britney Spears

H Hailey Bieber επέλεξε να ντυθεί σαν την Britney Spears, από το εικονικό βίντεο κλιπ του “Baby One More Time”. Το ντύσιμο περιλαμβάνει ένα λευκό πουκάμισο, δεμένο σε κόμπο, κάτω από μια γκρι ζακέτα, μαζί με μια μίνι μαύρη φούστα. Το συνδύασε με μωβ σουτιέν, διάφανο καλτσόν και ψηλοτάκουνα mules, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε δύο ψηλές κοτσίδες με χνουδωτά λαστιχάκια.

Marilyn Monroe

Η Marilyn Monroe έχει αναδειχθεί σε top σύμβολο της pop κουλτούρας, λόγω της προσωπικότητας και του στυλ της, το οποίο άπειρες celebrities έχουν μιμηθεί στο παρελθόν. Ανάμεσα σε αυτές και η Kylie Jenner, η οποία παρουσίασε μία elegant εκδοχή της σύγχρονης Marilyn. Φόρεσε ένα στενό σατέν ροζ φόρεμα, με ασορτί γάντια, λευκά πέδιλα και πολυτελή διαμαντένια κοσμήματα. Φυσικά, ολοκλήρωσε την εμφάνιση με το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της ηθοποιού.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Σκοτώνεται κόσμος για τις ματαιοδοξίες άλλων»

Έλενα Τσαβαλιά: Ο Μάρκος Σεφερλής δε με ήθελε την πρώτη φορά