in

Bon Jovi: Τουίταραν το Viral ΒΙΝΤΕΟ με παιδιά στην Ουκρανία που γεμίζουν σακιά αμμο με το It’s My Life

Ένα συγκλονιστικό Viral βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Internet από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την Οδησσο.

Οι κάτοικοι προσπαθούν να οχυρώσουν την πόλη τους και για το λόγο αυτό γεμίζουν σακιά με άμμο από την παραλία, τα οποία και μεταφέρουν σε κομβικά σημεία!

Οι νεαροί άνδρες έχουν σχηματίσει μία ανθρώπινη αλυσίδα για να φτάνουν γρήγορα τα σακιά της άμμου στα φορτηγά που θα τα μεταφέρουν στα ενδότερα της πόλης!

Διαφήμιση

Όλο αυτό γίνεται παρουσία μιας μικρής μπάντας που παίζει δυνατά το τραγούδι του Bon Jovi It’s my life!

Το βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ενώ και το συγκρότημα τον Bon Jovi έκανε tweet το συγκεκριμένο βίντεο στο δικό του λογαριασμό, αφιερώνοντάς το σε αυτούς που υπερασπίζονται τη χώρα και την πόλη τους

Να υπενθυμίσουμε ότι η πόλη έχει ήδη δεχτεί τους πρώτους ρωσικούς βομβαρδισμούς από τα πλοία που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα και όλοι αναμένουν μία ακόμα εντονότερη και σφοδρότερη επίθεση των Ρώσων.

Ή Οδησσός είναι το πιο σημαντικό λιμάνι της Ουκρανίας και πλέον η μοναδική του διέξοδος της χώρας στη Μαύρη Θάλασσα, κάτι το οποίο θέλουν να αποκόψουν οι Ρώσοι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Μαρία Ηλιάκη: Μαμά εν δράσει – Περιγράφει τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η μητρότητα

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκαρισμένη η Σκορδά από την κατάθεση της ηθοποιού για την απόπειρα βιασμού