in

Μόδα: Ο κορσές είναι το αγαπημένο κομμάτι των celebrities

Οι celebrities λατρεύουν τους κορσέδες! Σταρ όπως η Dua Lipa, η Kim Kardashian, η Rita Ora και άλλες έχουν φωτογραφηθεί, φορώντας μερικούς από τους πιο κομψούς κορσέδες που έχουμε δει. Τα χρώματα των κορσέδων κυμαίνονται σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά αυτό που είναι πάντα ίδιο είναι πόσο μοντέρνα τείνει να είναι αυτή η επιλογή του ντυσίματος. Κάποιες διάσημες φορούν τους κορσέδες για πιο χαλαρές εξόδους, ενώ άλλες φορούν το ρούχο για επίσημες εκδηλώσεις.

Η Dua Lipa εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη στις 4 Μαρτίου με ένα βαθύ, μακρυμάνικο μαύρο κορσέ τοπ με ψηλό παντελόνι, χοντρά δερμάτινα loafers και ένα στενό καπέλο με πράσινο σχέδιο.

Διαφήμιση

Η Rihanna κάνει ένα διάλειμμα, ενώ γυρίζει ένα μουσικό βίντεο στο Μπρονξ. Φορούσε ένα στράπλες, βαθύ κορσέ και ένα ψηλόμεσο παντελόνι, μαζί με ένα γούνινο παλτό και μαντήλι στο κεφάλι.

Η Kim Kardashian συνδυάζει ένα δερμάτινο κορσέ με ένα χαλαρό μπλουζάκι, ενώ τρέχει για τις δουλειές της. Ολοκλήρωσε το look με κολάν, αλλά πρόσθεσε τακούνια για λίγο πιο σέξι αίσθηση.

Τέλος, η Rita Ora συνδύασε έναν κορσέ με ένα τεράστιο κολιέ με διαμάντια. Συνδύασε το ρούχο με λευκό παντελόνι και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα κομψό κότσο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
ρια αντωνίου

Ρία Αντωνίου: ΣΟΚ ΞΑΝΑ. Πρώτη φορά δεν γδύθηκε αλλά κατάφερε αυτή η φωτογραφία και έγινε viral

Βίκυ Κάβουρα: Στο Κάστρο της Μονεμβασιάς με casual, ασπρόμαυρο σύνολο