in

Μαρίνα Λικμέτα: Με μπλέ μαγιό ξεκινά το καλοκαίρι 2023 – Η φωτογραφία με μπικίνι που… βγάζει μάτις


Η Μαρίνα Λικμέτα, η 24χρονη καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του Alpha “The Bachelor”, πραγματοποίησε το πρώτο της μπάνιο για φέτος το καλοκαίρι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα είναι πανέτοιμη για τη θερινή σεζόν.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε μπικίνι που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Λικμέτα πόζαρε στον φακό και προκάλεσε αίσθηση με τις σέξι φωτογραφίες που ανέβασε.

Διαφήμιση

Οι θαυμαστές της Μαρίνας δεν έχασαν χρόνο να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμηση τους για τη νεαρή κοπέλα, γεμίζοντας τα σχόλια των φωτογραφιών με εγκωμιαστικά σχόλια και emojis.

Με το υπέροχο μπλε μπικίνι της η Μαρίνα Λικμέτα μας υπενθύμισε ότι το καλοκαίρι είναι πραγματικά εδώ και μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και την απόλυτη χαρά.

Οι φωτογραφίες της Μαρίνας, που πόζαρε με θέα τη γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο, κατακλύστηαν από εκατοντάδες likes και θετικά σχόλια. “Είσαι πραγματική γοργόνα,” γράφει ένας θαυμαστής, ενώ άλλος προσθέτει: “Καλόκαιρι χωρίς τη Μαρίνα δεν γίνεται!”

Είναι σαφές ότι η Μαρίνα Λικμέτα, με την απίστευτη ομορφιά της και την λαμπερή παρουσία της, έχει σίγουρα κάνει αισθητή την παρουσία της αυτό το καλοκαίρι. Και είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε πολλά ακόμη από αυτήν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: Δουρειος Ιππος και χορηγός του Κούλη η Πόπη Τσαπανίδου. Το επικοινωνιακό χάος και το αμπελαλέ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θυμάται και αναπολεί – Με μαγιό τότε πριν γίνει μάνα. “Ίδια Μέρα, Άλλος Χρόνος”: