in ,

Μόδα: 7 tips για να φορέσετε oversized ρούχα. Η Τάμτα το τόλμησε

Μπορείτε να ροκάρετε με φαρδιά ρούχα, σύμφωνα με τις τάσεις.

  • Τα oversized ρούχα έχουν τη φήμη ως τα ρούχα που φοράτε, όταν δεν θέλετε να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για το ντύσιμό σας. Τα φαρδιά, άμορφα ρούχα, όπως τα φούτερ, τα πουλόβερ και τα γιγάντια μπλουζάκια, είναι κομμάτια της «ημέρας χαλάρωσης», στην οποία δεν νιώθετε πολύ ένοχοι να τα φορέσετε.

Ωστόσο, πλέον, τα oversized σύνολα θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι μιας μεγάλης γκάμας trendy εμφανίσεων. Οι περισσότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν σίγουρα συναντήσει εικόνες στο διαδίκτυο, με διάσημα μοντέλα του Instagram, να δείχνουν χαριτωμένα και ανέμελα με ένα μεγάλο, φαρδύ πουλόβερ και τίποτα άλλο.
Όμως, δεν έχει σημασία αν μοιάζεις με μοντέλο του Instagram ή όχι, γιατί μπορείτε να εντυπωσιάσετε και εσείς με φαρδιά ρούχα.

1. Μείνετε κοντά στο μέγεθός σας

Διαφήμιση

Πολλές γυναίκες, όταν προσπαθούν να αγοράσουν φαρδιά ρούχα, διαλέγουν απλώς κομμάτια που είναι αρκετά νούμερα μεγαλύτερα. Ενώ αυτή η τακτική μερικές φορές λειτουργεί με τα σωστά κομμάτια, δεν είναι η καλύτερη ιδέα ως γενικός κανόνας.

2. Να έχουν λεπτομέρειες

Όταν φοράτε φαρδιά ρούχα με χαλαρή εφαρμογή, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια που φοράτε έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που τραβάει τα μάτια, ώστε να μην χαθείτε σε μια μάζα υφάσματος.

3. Δείξτε λίγο δέρμα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες με τα oversized ρούχα είναι ότι τα εξαιρετικά φαρδιά ρούχα μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι άμορφη. Το να θέλεις να είσαι casual και άνετος με φαρδιά ρούχα, δεν σημαίνει ότι θέλεις να φαίνεσαι σαν άμορφη μάζα.

4. Κρατήστε κάποια δομή

Τα υπερμεγέθη ρούχα που δεν έχουν καμία απολύτως δομή συχνά καταλήγουν να φαίνονται μη κολακευτικά, ανεξάρτητα από το πόσες καμπύλες έχετε. Επομένως, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα φαρδιά κομμάτια που φοράτε έχουν δομή.

5.Φορέστε καλτσόν

Τα καλσόν και τα oversized tops είναι ουσιαστικά το τέλειο ζευγάρι. Επειδή εφαρμόζουν τόσο άνετα στο σώμα σας, τα καλσόν αδυνατίζουν και μακραίνουν φυσικά τα πόδια σας. Επιπλέον, επειδή είναι πολύ ουδέτερα, επιτρέπουν στο ρούχο σας να είναι το μοναδικό σημείο εστίασης της εμφάνισής σας.

6. Συνδυάστε με φούστα

Μια κοντή φούστα μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση ενός υπερμεγέθους τοπ. Η χαλαρή εφαρμογή μιας φούστας, σε συνδυασμό με την εφαρμοστή μέση, δημιουργεί ένα βελτιωμένο φινίρισμα στην εμφάνισή σας.

7. Διαλέξτε την υφή προσεκτικά

Η υφή των μεγάλων ρούχων που φοράτε κάνει τη διαφορά στη συνολική εμφάνισή σας. Λάβετε υπόψη τις υφές, όταν επιλέγετε φαρδιά ρούχα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Michelle Obama: Μια αναδρομική ματιά στις εμφανίσεις της

Λάδι καρύδας: Επαναπροσδιορίστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας σε μαλλιά, πρόσωπο, δέρμα