in

Κέλι Μπρουκ: Ωδή στις καμπύλες της. Οι φωτογραφίες που άφησαν εποχή


Για το υποκριτικό της ταλέντο δεν λέμε και πολλά. Άλλωστε δεν μας έχει εντυπωσιάσει και σε καμιά ταινία. Και στη τελική η ίδια δεν δηλώνει μόνο ηθοποιός. Βλέπεις η Κέλι Μπρουκ έχει πολλά ταλέντα – παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, μοντέλο, σχεδιάστρια μαγιό, influencer

Ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με το τελευταίο. Βλέπεις ότι και να κάνει η 42χρονη Αγγλίδα αυτό που θα ξεχωρίζει πάντα πάνω της θα είναι οι εκρηκτικές της καμπύλες. Αυτές που την έκαναν διάσημη σε όλο τον πλανήτη και φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού.

Διαφήμιση

Από μικρή ήταν πρόθυμη να ακολουθήσει μια καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος και πήρε την πρήτη της δουλειά στο μόντελινγκ στα δεκαέξι της.

Το 1995, η Kelly Brook εμφανίστηκε στην πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή «Fist of Fun» που σημάδεψε την καριέρα της στο Χόλιγουντ ως επιτυχημένη διασημότητα. Αργότερα, το 2000, έπαιξε τον ρόλο της Σάρα σε μια ταινία θρίλερ με τίτλο «Sorted».

Η Kelly Brook έχει εμφανιστεί ως guest κριτής στο Britain’s Got talent και έχει παρουσιάσει ραδιοφωνικές εκπομπές «Saturday Breakfast» και «Heart London Drivetime».

Με ύψος 1,68 μέτρα και βάρος 66κιλά τα τελευταία χρόνια η Kelly Brook είχε μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος της. Κάποια στιγμή είχε φτάσει να ζυγίζει περισσότερα από 75 κιλά.

Το τελευταίο διάστημα η Κέλυ Μπρουκ κάνει μία δίαιτα η οποία είναι γνωστή ως το πρόγραμμα Slimfast, που περιλαμβάνει τρία σνακ, ένα πλούσιο πρωινό, ισορροπημένο γεύμα και δύο υποκατάστατα γεύματος.

Η Kelly τρώει τόνο, σολομό, σούσι, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους και περιλαμβάνει άπαχες πηγές πρωτεΐνης στη διατροφή της για να χτίσει μυς

Η Μπρουκ δεν έχει ούτε είχε ποτέ πρόβλημα να δείχνει τις καμπύλες της. Έτσι μετά την τηλεόραση και τα περιοδικά, η Μπρουκ δεν διστάζει να δείχνει το πλούσιο μπούστο της και στο internet.

Ναι, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Instagram γεμίζει με τις καμπύλες της.

Βλέπεις άλλωστε και καταλαβαίνεις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ και Κάιλι Τζένερ: ΟΛΑ έξω και έκαναν την Κιμ Καρντάσιαν περήφανη ξανά. ΜΠΟΥΣΤΟΧΑΡΑΔΡΑ alert

Βίκυ Κάβουρα: ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Με μπραζίλιαν και ανυπέρβλητο μπούστο είναι σαφής για τις προθέσεις της