in

Ελισάβετ Σπανού: Πότε και γιατί έκανε προσθετική ΣTHΘΟΥΣ; Τι άλλο και πότε θα βάλει;

Οι περισσότερες σχεδόν γυναίκες που απασχολούν της showbiz έχουν καταφύγει στα χέρια των πλαστικών χειρουργών για αισθητικές επεμβάσεις μία από αυτές είναι και η Ελισάβετ Σπανού .

Για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, αλλά και για την διατροφή της,έχει μιλήσει σε παρελθόντα χρόνο σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ελισάβετ Σπανού.

Διαφήμιση

Με την εικόνα της έχει ανασφάλειες σε «ό,τι θες. Από το ότι έχω πεταχτά αυτιά μέχρι ότι το ότι η μέση μου είναι πολύ λεπτή. Μετά τα σκέφτομαι καλύτερα και γελάω με τον εαυτό μου.

Όταν ένιωσα ανασφάλεια με το στnθoς μου πήγα και έκανα προσθετική. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα να το πω δημόσια. Στο μέλλον, ενδεχομένως να τολμήσω να κάνω κι άλλες πλαστικές επεμβάσεις, αν αυτές μου προσφέρουν το αποτέλεσμα που θέλω ή μπορούν να βελτιώσουν κάποια σημεία της εμφάνισης μου.

Δεν έχω τέτοια κολλήματα ως άνθρωπος», είχε δηλώσει Η τραγουδίστρια στο περιοδικό Like.

η Ελισάβετ Σπανού έχει μιλήσει ακόμα για το κορμί της και την διατροφή που ακολουθεί: «Όταν ήμουν 16 χρονών, είχα πάρει επτά κιλά παραπάνω και είχα πάθει ένα μικρό σοκ. Τώρα πια, το θέμα των κιλών δε με απασχολεί καθόλου».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Φωτογραφία με τον Άλις Κούπερ από τα νιάτα τους έγινε viral

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το τουρλώνει το ποστάρει ανοίγει πόδια και ξετρελαίνει! Το video που διέλυσε το internet