in

Ζάιρα Νάρα – Κόπιαρε την Ιρίνα Σάικ χωρίς σουτιέν και διέλυσε τις Κάννες


Η Ζάιρα Νάρα, μοντέλο, παρουσιάστρια, influencer και επιχειρηματίας από την Αργεντινή, κατάφερε να αναστατώσει τις Κάννες στο φεστιβάλ κινηματογράφου του 2023.

Η Ζάιρα, αδερφή της Γουάντα Νάρα, αποφάσισε να αντιγράψει την εμφάνιση που είχε κάνει η Irina Shayk, βγαίνοντας στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα και ένα σιθρού πάνω της.

Η τολμηρή αυτή κίνηση της Ζάιρα Νάρα προκάλεσε αίσθηση και πολλά σχόλια από τον κόσμο της μόδας. Τα φώτα των φωτογράφων έπεσαν επάνω της, με την Νάρα να κάνει δυνατή την παρουσία της και στα πάρτι που ακολούθσαν μετά το κόκκινο χαλί.

Διαφήμιση

Οι επιλογές της στον τομέα της μόδας πάντα ξεχώριζαν, ωστόσο αυτή η τελευταία της εμφάνιση την έφερε στο επίκεντρο της προσοχής.

Αυτή η θαρραλέα και προκλητική εμφάνιση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό. Η Ζάιρα, όμως, δεν φαίνεται να πτοείται από την κριτική. Αντίθετα, η επιλογή της να αντιγράψει την εμφάνιση της Ιρίνα Σέικ φαίνεται να υπογραμμίζει την αυτοπεποίθησή της και την επιθυμία της να διασπάσει τους κανόνες της μόδας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κατσαρίδες και μυρμήγκια ΤΕΛΟΣ. Το κόλπο με τη μαγειρική ΣΟΔΑ. Η μυστική συνταγή με διττανθρακικό νάτριο

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Από τη λάμψη των Καννών στην ηρεμία του Πόρτο Φίνο