in

GNTM: H Ίριδα Παπουτσή με δερμάτινο γιλέκο και ροκ διάθεση, κολάζει το Instagram. Φωτογραφίες που καίνε

H πρώην παίκτρια του GNTM διαθέτει άψογες αναλογίες

Πρωτογνωρίσαμε την Ίριδα Παπουτσή τον Οκτώβριο του 2020, μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του STAR «Greece’s Next Top Model». Αν και δεν ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, συζητήθηκε αρκετά τόσο στις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής ΤV όσο και στα social media.

H 27χρονη καλλονή, με καταγωγή από το Αγρίνιο, συνεχίζει το μόντελινγκ, και δημοσιεύει συχνά στο Instagram υπέροχες, επαγγελματικές φωτογραφίες της. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τον λογαριασμό της ακολουθούν περισσότερα από 42.400 άτομα.

Το βράδυ της Τετάρτης 23/2, ταρακούνησε, για ακόμα μία φορά, το Instagram, όταν «ανέβασε» οκτώ ασπρόμαυρες φωτογραφίες της.

Διαφήμιση

Φορώντας δερμάτινο, oversized γιλέκο, μαύρο εσώρουχο, μποτάκια με στρας και λεπτό τακούνι, στέκεται με θηλυκότητα μπροστά από την πόρτα ενός ασανσέρ και επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Λάμψη της χαρίζουν τα κομψά σκουλαρίκια και το διακριτικό κολιέ.

Αποπνέοντας ερωτισμό, δείχνει τη λεπτή σιλουέτα της και σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία.

Το μακιγιάζ της είναι έντονο και προσεγμένο. Τα μάτια της τονίζουν το eyeliner, το μολύβι και η γυαλιστερή σκιά, ενώ όγκο στα χείλη της δίνει το σκουρόχρωμο κραγιόν.

Στο παραπάνω στιγμιότυπο, τραβά με το ένα χέρι της την χαμηλή αλογοουρά της και στρέφει το βλέμμα της δεξιά.

Έπειτα, κάθεται, χαλαρή, στα μαρμάρινα σκαλιά και το ύφος της προκαλεί. Ταυτόχρονα, τα νύχια της βαμμένα με μαύρο βερνίκι ταιριάζουν απόλυτα με το ροκ outfit.

Δαγκώνει το δάχτυλό της και κάνει την φαντασία των ανδρών «να πάρει φωτιά».

«Υπάρχει πάντα μαύρο και άσπρο, εσύ επιλέγεις» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της η Ίριδα Παπουτσή και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της. Στη ζωή υπάρχει το καλό και το κακό, το ωφέλιμο και το βλαβερό, δική μας η επιλογή, δική μας κι η ευθύνη.

 

Η Ίριδα Παπουτσή έκανε την εν λόγω εντυπωσιακή φωτογράφιση για την διαφήμιση εταιρείας γυναικείων ρούχων και ο σκοπός σίγουρα επετεύχθη!

Ίριδα Παπουτσή, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Χριστοπούλου: Σε εντυπωσιακή ρετρό εμφάνιση η κριτής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Zoë Kravitz: Μια σέξι εμφάνιση της Catwoman στο κόκκινο χαλί