in

Μίνα Αρναούτη: Έδειξε μπαλκόνια, στράβωσαν σαγόνια. Κάνει και ρίμα. Α ρε Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, περα πάσης αμφιβολίας. Εμείς που ασχολούμαστε με τη σόουμπιζ και κυκλοφορούμε στην πιάτσα την ξέραμε αρκετά χρόνια πριν, οι περισσότεροι δυστυχώς την μάθετε από ένα πολύ άσχημο συμβάν.

Ήταν συνεπιβάτης στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη πριν από έξι χρόνια.

Διαφήμιση

Η Μίνα Αρναούτη ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό από εκείνο το τροχαίο και νοσηλεύτηκε για μακρύ χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα χρειάστηκε μία σειρά χειρουργείων και μικροεπεμβάσεων ώστε να καταφέρει σήμερα να αφήσει πίσω εκείνο το ξημέρωμα της 17ης Φεβρουαρίου που σημάδεψε τη ζωή της για πάντα!

Η Μίνα Αρναούτη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία όμως δεν έκανε ποτέ αυτό το επάγγελμα. Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας του τραυματισμού και των συχνών επισκέψεων σε νοσοκομεία και κέντρα θεραπείες δεν μπορούσε να εργαστεί.

Πλέον η Μίνα Αρναούτη έχει επιστρέψει δυναμικά στο instagram. Έχει αρκετές χιλιάδες followers σε αυτό και μέσω των δημοσιεύσεων που κάνει δείχνει ότι βρίσκεται σε μία όμορφη περίοδο της ζωής της.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη ενώ διαθέτει προσόντα τα οποία όταν αποφασίζει να τα εκθέσει με φωτογραφίες στο Instagram τα likes πέφτουν βροχή.

Ε δεν είναι για πολλές καρδούλες;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με σκισμένο τζιν σορτς σκύβει το τουρλώνει και ρίχνει το Instagram.

Έλα που δεν θέλεις – Η Τάνια Μπρεάζου χαρίζει αδιανόητη θέα κάτω από το φόρεμα