in

GNTM: Η Ειρήνη Στεριανού με μαγιό και η πορεία μετά το extreme makeover που την κούρεψαν… Σχεδόν γουλί


Το καλοκαίρι φαίνεται να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για την Ειρήνη Στεριανού, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Next Top Model. Τα τελευταία δημοσιεύματα της στο Instagram, με το πολύχρωμο μπικίνι της, αποτέλεσαν ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι το καλοκαίρι έχει έρθει, καθώς εντυπωσίασαν τους followers της.

Δεν έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από τότε που η Ειρήνη έζησε το εντυπωσιακό extreme makeover της στο GNTM, όταν αποφάσισε να κόψει τα μακριά και πλούσια μαλλιά της για μια αγορίστικη κοντή κουπ. Όμως, με το που έφυγε από το show, άφησε τα μαλλιά της να ξαναμακρύνουν, επιλέγοντας μια πιο γυναικεία εμφάνιση.

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Ειρήνη δεν έμεινε απρόσκλητη. Έχει ασχοληθεί με την υποκριτική και παράλληλα διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, όπου κάνει επιλεκτικές συνεργασίες με διάφορες εταιρείες.

Διαφήμιση

Αν και η Ειρήνη Στεριανού έχει αλλάξει πολύ από την εποχή του GNTM, παραμένει πιστή στον εαυτό της και στις επιλογές της. Οι φωτογραφίες της στο Instagram, είτε πρόκειται για selfies είτε για επαγγελματικές φωτογραφίσεις, εκπέμπουν λάμψη και αυτοπεποίθηση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοκ στην πλατεία Βάθη: Στο φως το βίντεο με τη δολοφονία 61χρονου

Survivor: Σάκης Κατσούλης γιοκ. Ο εμμονικός Τριαντάφυλλος χτυπάει ξανά – Για αυτό δε θα ξαναμιλήσει ποτέ