in

Κώστας Κόκλας: «Δεν έχω σχέση, περνάω καλά μόνος μου»

«Έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου, νιώθω ολοκληρωμένος» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός

Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3/2 ο Κώστας Κόκλας και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη, από την οποία χώρισε το 2014, τονίζοντας ότι διατηρούν καλή σχέση, ενώ αποκάλυψε αν τώρα έχει σύντροφο.

«Δόξα τω Θεώ, με την Κατερίνα έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Πάνε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, αλλά ποτέ δεν βάλαμε μπροστά το ότι εμείς είμαστε χωρισμένοι. Ποτέ. Από το πρωί που ξυπνάς μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες. Κι αν δεν τις διαμόρφωσες τη μια μέρα, έχεις όλη την επόμενη» δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Διαφήμιση

Για το διαζύγιο και τις σχέσεις που έχει πια με την πρώην σύζυγό του εκμυστηρεύτηκε: «Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άλλον που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα, γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος, όπως κι εσύ ξέρεις για τον άλλον που δεν τα ξέρει κανένας. Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του. Από εκεί ξεκινάς και δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί. Είναι η βάση για να γίνει αυτό. Δίπλα στο παιδί και δίπλα στον σύντροφο με τον οποίο έχεις κάνει ένα παιδί».

Σχετικά με το αν αυτή την περίοδο διατηρεί κάποιον δεσμό, εξομολογήθηκε: «Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δύο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα αν δεν είμαι εγώ έτοιμος, να βάλω έναν άνθρωπο σε μία τέτοια διαδικασία. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος. Πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος να το κάνεις και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία».

«Τώρα πια περνάω καλά μόνος μου. Το είχα ανάγκη κιόλας. Πολύ. Από 18 χρονών είχα μία σχέση» κατέληξε ο καλλιτέχνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ:

https://www.youtube.com/watch?v=fT3kPR_jVCw

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Γεωργιάδου: «Όταν έχασα τη μητέρα μου, το θέατρο ήταν η ψυχοθεραπεία μου»

Τζένη Διαγούπη: «Στα 33 μου έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί»