in

Miley Cyrus: Όχι μια, άλλα τέσσερις σέξι εμφανίσεις, αποκαλύπτοντας τα πάντα

Η Miley Cyrus έκανε θραύση την περασμένη εβδομάδα ενόψει των εμφανίσεών της στη Lollapalooza Argentina και Lollapalooza Chile με το πιο μικροσκοπικό, πολύχρωμο romper. Αλλά αυτό το ρούχο ήταν μόνο η αρχή ενός Σαββατοκύριακου γεμάτου εκπληκτικές εμφανίσεις, που περιλάμβανε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα στενά cat suits.

Διαφήμιση

Η Miley ανέβασε στιγμές και από τις δύο εκδηλώσεις στο Instagram, με φωτογραφίες και βίντεο από το φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια του σετ της στη Χιλή το Σάββατο, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μεταλλικό μπλε jumpsuit που ταίριαζε με το μακιγιάζ των ματιών της και τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, πριν αλλάξει σε ένα μαύρο ολόσωμο με ασημί λεπτομέρειες. Πρόσθεσε στο σύνολό της ασημί κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου. Το ξανθό της bob πλαισίωνε το πρόσωπό της, με μελαχρινές ανταύγειες να αχνοφαίνονται από κάτω.

Νωρίτερα το Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή, η Μάιλι φόρεσε ένα εντελώς διαφανές, στρινγκ φόρεμα και ένα μαύρο catsuit με ανοιχτή πλάτη από την Koral. Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρεται στο νέο της τραγούδι, “ΠΡΟΣΟΧΗ” γράφει στη λεζάντα του βίντεο, ” ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΛΗ ΤΗ #ΠΡΟΣΟΧΗ 🖤 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!”

Η Miley έκλεψε τις εντυπώσεις και στα δύο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και στο Σαντιάγο της Χιλής, με τους A$AP Rocky, Alesso, Doja Cat, Machine Gun Kelly και άλλους να ανεβαίνουν στη σκηνή όλο το Σαββατοκύριακο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Χρανιώτης: Η γλυκιά φωτογραφία και τα λόγια αγάπης για τον σχεδόν δύο ετών γιο του

Ναταλία Δραγούμη: Στο σαλόνι χαλαρώνει με τη γάτα της και εξηγεί τι σημαίνει για την ίδια ευτυχία