in ,

Μάρα Δαρμουσλή: Το τρυφερό βίντεο με τον σαράντα ημερών γιο της

Τη μητρότητα βιώνει η ηθοποιός και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Mία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς ο μόλις σαράντα ημερών γιος της έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή τόσο εκείνης όσο και του συζύγου της και επιχειρηματία, Βασίλη Τσατσάκη.

Βασίλης Τσατσάκης – Μάρα Δαρμουσλή

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/2, η 40χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 27.400 followers της, όταν δημοσίευσε ένα γλυκό βίντεο με τον γιο της. Στο εν λόγω βίντεο, το μωράκι -το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται- είναι ξαπλωμένο, και τα ποδαράκια του ακουμπούν το πρόσωπο της μαμάς του, καθώς τα κουνάει. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο, η Μάρα Δαρμουσλή χαμογελά στην κάμερα και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία.

Διαφήμιση

 

«Σαραντίσαμε.. Ευχούλα πήραμε, αναρρώσαμε κι οι δύο και σε λίγο ποιος μας πιάνει!!» γράφει η όμορφη ηθοποιός στη λεζάντα του post της.

Βασίλη Τσατσάκη και Μάρα Δαρμουσλή, να σας ζήσει! Γερό και καλότυχο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
camila cabello bikini

Camila Cabello: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει με tie-dye μπικίνι

demie rose

Demi Rose: Μοιράστηκε καυτές φωτογραφίες με δαντελένιο τοπ