in

Μία ξύλινη καλύβα στις Ιταλικές Άλπεις προσφέρει την καλύτερη θέα

Όνειρο για τους περισσότερους από εμάς, ένα ταξίδι στις Ιταλικές Άλπεις αποτελεί μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις των ταξιδιών. Πόσο, μάλλον, τώρα που σου δίνεται ένας λόγος παραπάνω!

Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα, νοικιάζοντας μια εκπληκτική ξύλινη «καλύβα» προς 300 ευρώ την νύχτα στην οροσειρά Δολομίτες, να μαγευτείς από την εκπληκτική θέα. Το «starlight room dolomites» βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία, κοντά στην πόλη Cortina d’ Ampezzo, και έχει τοποθετηθεί στην κορυφή μιας πλαγιάς, σε υψόμετρο 2.055 μέτρων.

Η ξύλινη κατασκευή με την εκτεταμένη χρήση γυαλιού στην οροφή και στους πλαϊνούς τοίχους της υπόσχεται απαράμιλλη θέα και ένα απομονωμένο καταφύγιο από την αφόρητη ζωή των πόλεων.

Διαφήμιση

Η «καμπίνα» που στέκει πάνω σε κάτι που μοιάζει με τεράστια πέδιλα του σκι, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, plasma TV και κλιματισμό, ενώ οι τυχεροί ενοικιαστές της θα μπορέσουν να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα και ποτά, τα οποία σερβίρονται κατευθείαν στο κρεβάτι τους. Την ιδέα για αυτόν τον ξεχωριστό «ξενώνα» είχε ο Raniero Campigotto, ιδιοκτήτης ενός κοντινού ορεινού καταφυγίου.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Στη μηχανή του χρόνου! Δες το Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ηλικία 15 ετών. Όχι με τη μαμά του αλλά με…

Φωτογραφία κ Video: Μαγευτικός καταρράκτης 40 λεπτά απ” το κέντρο της Αθήνας