in ,

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για τις προσφορές ξενοδοχείων. All Inclusive και ημιδιατροφή

Έχεις οργανώσει ή πρόκειται να οργανώσεις ένα ταξίδι. Είτε αυτό αφορά έναν προορισμό του εξωτερικού είτε έναν προορισμό εντός της χώρας, ο παράγοντας διατροφή και πιο συγκεκριμένα οι προσφορές των ξενοδοχείων αναφορικά με αυτήν, πάντα αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

Κάποια ξενοδοχεία έχουν προσφορές με ημιδιατροφή ενώ άλλα διαθέτουν προσφορές all Inclusive. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιλογές, αναφορικά με τις προσφορές των ξενοδοχείων, είναι πραγματικά πολλές.
Παρακάτω θα αναλύσουμε τι περιλαμβάνουν αυτές, γιατί αξίζουν και αν τις προτιμούν οι ταξιδιώτες.

Τι περιλαμβάνουν οι προσφορές ξενοδοχείων;

Τα περισσότερα μεγάλα ξενοδοχεία, αν όχι όλα, περιλαμβάνουν πακέτα με ημιδιατροφή ή πακέτα διαμονής με all Inclusive, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της διαμονής.
Αν δεν επιθυμείς τίποτα από τα δύο η τιμή της απλής διαμονής καθορίζεται διαφορετικά, αν και σε πολλές περιπτώσεις στην τιμή της διαμονής συμπεριλαμβάνεται και η προσφορά του δωρεάν πρωινού.

Διαφήμιση

Τι είναι η ημιδιατροφή και τι περιλαμβάνει

Οι προσφορές με ημιδιατροφή περιλαμβάνουν εκτός από το πρωινό και ένα γεύμα, κυρίως το βραδινό και συνήθως πρόκειται για έναν πλούσιο μπουφέ, με πολλές επιλογές που καλύπτουν όλες τις ορέξεις και γούστα.

Τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και εφόσον επιθυμείς να συνοδευσεις το δείπνο με αναψυκτικό μπύρα ή κρασί θα το πληρώσεις είτε εκεί στο σερβιρτόρο είτε θα το γράψουν στο δωματιό σου και θα πληρώσεις όταν φύγεις.
Οι προσφορές αυτές , τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλές καθώς προσφέρουν απεριόριστο φαγητό και συμφέρουν ακόμα περισσότερο αν η διαμονή σου περιλαμβάνει και παιδιά.
Στα μεγάλα ξενοδοχεία οπου υπάρχει μπουφες και το μεσημέρι μπορείς να επιλέξεις αντί για βραδινό να τρως το γευμα της ημέρας μεσημερι ανάλογα το τι σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Τι είναι το All inclusive και τι περιλαμβάνει στην τιμή

Προσφορες ξενοδοχειων all inclusive

Από την άλλη, οι προσφορές all Inclusive συμπεριλαμβάνουν όλα τα γεύματα της ημέρας. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό με όλα τα γεύματα να σερβίρονται συγκεκριμένες ώρες και συνήθως το μενού, ανά ημέρα, να είναι διαφορετικό αλλά και τα ποτά και τα σνακς!

Οι προσφορές αυτές των ξενοδοχείων εφόσον συνδυάζονται με μια καλή τιμή διαμονής, είναι αρκετά καλές και πραγματικά αξίζουν. Και γιατί αξίζουν; Επειδή σε πολλούς προορισμούς το φαγητό είναι και ακριβό αλλά και όχι τόσο καλό. Έχοντας εξασφαλίσει όμως ένα καλό πακέτο διατροφής, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιούσια για την διατροφή σου.
Στο All inclusive συμπεριλαμβάνονται και τα ποτά στα γευματα κρασί μπύρα αναψυκτικά αλλα και πολλά περισσότερα ακόμα

Σε ποιους απευθύνονται οι προσφορές των ξενοδοχείων αναφορικά με την διατροφή;

Οι προσφορές αυτές των ξενοδοχείων στόχο έχουν να προσφέρουν μια παραπάνω υπηρεσία στους πελάτες τους.
Η κουζίνα τους, σε πολλές περιπτώσεις, είναι πραγματικά εξαιρετική και η τιμή που πληρώνουν για την διατροφή τους οι πελάτες αξίζει αναμφισβήτητα.

Οι προσφορές αυτές απευθύνονται σε όλους, αλλά κυρίως σε οικογένειες με παιδία και φυσικά σε group ατόμων από οργανωμένες εκδρομές

Ωστόσο, κάθε είδος ταξιδιώτη βγαίνει κερδισμένους από τέτοιου είδους προσφορές, καθώς εξοικονομεί μέρος του προϋπολογισμού για το ταξίδι του, από την προσφορά διατροφής που έχει επιλέξει. Άλλωστε ποιος θα πει όχι σε ένα πλούσιο πρωινό, πριν ξεκινήσει την εξερεύνηση ενός νέου τόπου.

Μπορεί να αναρωτιέσαι αν τις προτιμούν, η απάντηση είναι ένα μεγάλο ναι και μάλιστα σε πολύ υψηλά ποσοστά, καθώς συνιστούν εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές.
Συμπερασματικά, καταλήγουμε στο γεγονός ότι όλες οι κατηγορίες ταξιδιωτών ενδιαφέρονται και τείνουν να επιλέγουν προσφορές ξενοδοχείων με ημιδιατροφή ή all Inclusive.

Το κάθε άτομο θέλει να απολαύσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα και αν αυτό συμπεριλαμβάνεται σε μια καλή προσφορά μαζί με την διαμονή του ξενοδοχείου, ακόμη καλύτερα.
Επομένως, σε συμβουλεύουμε πριν αποφάσεις ξενοδοχείο να λάβεις υπόψη σου και τον παράγοντα διατροφή, γιατί πίστεψε μας είναι καταλυτικός για το budget ενός ταξιδιού.
Βρες καταπληκτικές προσφορές ξενοδοχείων και έφυγες διακοπές

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ unesco

Ελληνικά μνημεία ΟΥΝΕΣΚΟ. Ποιά περιλαμβάνονται στη λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

κακοποιηση

Κακοποίηση: Αυτά ειναι τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που μπορεί να εκδηλώσει βίαια συμπεριφορά