in

Chaney Jones: Τραβάει όλα τα βλέμματα με ένα καφέ στρινγκ μπικίνι

Είναι το nude το νέο μαύρο; Η Chaney Jones, 24 ετών, το κάνει να φαίνεται τόσο ωραίο, που μπορεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι (ή τουλάχιστον τους 425 χιλιάδες followers της στο Instagram). Σε νέες φωτογραφίες, το μοντέλο φόρεσε ένα σέξι καφέ στρινγκ μπικίνι και μεγάλα γυαλιά ηλίου, καθώς η σχέση της με τον Kanye West θερμαίνεται, μετά από αρκετά καυτά ραντεβού.

Η Chaney στο παρελθόν έχει εμφανιστεί με παρόμοιο στυλ, ειδικά όταν πρόκειται για τις ογκώδεις, αθλητικές μπότες που επέλεξε. Θυμίζοντας το στυλ παπουτσιών της Balenciaga, τα βαριά stompers της Chaney μπορεί να φαίνονται περίεργη επιλογή, για να τα συνδυάσετε με ένα ανύπαρκτο μπικίνι.

Διαφήμιση

Ωστόσο, το μοντέλο έχει επιλέξει και στο παρελθόν χοντρά υποδήματα, επιλέγοντας τις μπότες Crocs x Balenciaga κατά τη διάρκεια μιας εξόδου της, την 1η Μαρτίου.

Οι φαν έσπευσαν να επισημάνουν τις ομοιότητες της Chaney με την Kim Kardashian. Από τις μεγάλες καμπύλες της μέχρι το στυλ της, η Chaney έχει παρομοιαστεί με την Kim, ενώ ήταν έξω με τον Kanye στο παρελθόν.

Μια πηγή μοιράστηκε πρόσφατα για το πώς νιώθει πραγματικά η Kim Kardashian για το ειδύλλιο του Kanye με την «όμοιά» της Chaney. Παρόλο που η πηγή αποκάλυψε ότι η Kim βρίσκει το γούστο του Kanye στις γυναίκες με παρόμοιο στιλ «περίεργο», είναι «κολακευμένη» με τον τρόπο που η Chaney βρίσκει έμπνευση στην ίδια. Συγκεκριμένα, η Kim «νομίζει ότι η Chaney πρέπει απλώς να είναι ο εαυτός της και να μην προσπαθεί να τη μιμηθεί». «Αλλά, αν αυτό θέλει να κάνει η Chaney για να τραβήξει την προσοχή που αναζητά ή να κερδίσει τον Kanye, ας είναι», συνέχισε η πηγή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Kylie Jenner Stormi

Kylie Jenner: Σε σπάνια έξοδο, ένα μήνα μετά την γέννα του μικρού Wolf

Spirit Awards 2022: Ότι πρέπει να γνωρίζετε για την μαγική βραδιά