in

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με ανοιξιάτικο look, βολτάρει στη φύση

Παρόλο που η θερμοκρασία είναι ακόμα χαμηλή, η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίζεται με ανοιξιάτικο σύνολο

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και χθες, Τρίτη 8/3, που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, -όπως μαρτυρά η ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram- το γιόρτασε στη φύση!

Mε ανοιξιάτικο look και αποπνέοντας σεξαπίλ, ποζάρει καθισμένη σε μία μάντρα, ενώ πίσω της απλώνονται χόρτα και λουλούδια. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία ψηλή αλογοουρά και η επιδερμίδα του προσώπου της φαίνεται καθαρή και ενυδατωμένη.

Διαφήμιση

Το πράσινο παντελόνι με την ελαφριά καμπάνα κολακεύει τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ το λευκό t-shirt με την πολύχρωμη στάμπα της χαρίζει άνεση, στιλ και φυσικά είναι ιδανικό για την ανοιξιάτικη περίοδο. Τα μοντέρνα, κρεμαστά σκουλαρίκια αναβαθμίζουν το outfit της, ενώ το μπορντό μανικιούρ της προσδίδει κομψότητα. Όσον αφορά τα λευκά sneakers, αποτελούν και φέτος το must have της ντουλάπας μας και το σημαντικότερο ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, αλλά και με διάφορα ρούχα, όπως τζιν, κολάν, φούστα ή φόρεμα.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ήβη Αδάμου: Σέξι και ανανεωμένη, φορά φυστικί παντελόνι και μαγνητίζει τα βλέμματα

Βίκυ Κάβουρα: Οι διακοπές στην Αράχοβα και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή