in

Πριν το Baywatch πριν γίνει η νέα Πάμελα Άντερσον: Όταν Κέλι Ρόρμπαχ διέλυε τον ανταγωνισμό

H Κέλι Ρόρμπαχ καταφέρνει με τις νέες τις φωτογραφίες να αποδείξει ότι επάξια κατέχει το τίτλο της καλύτερης αντικαταστάτρια στις Pamela Anderson το baywatch αλλά κανείς δεν ξεχνάει ότι ήταν εκεί η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη στο περιοδικό Sports Illustrated πριν από μερικά χρόνια!

Επειδή πολλές φορές σας έχουμε δείξει μέσα από το pull news team Κέλι Ρόρμπαχ Πάμελα Άντερσον αυτή τη φορά θα πρωτοτυπήσουμε

Διαφήμιση

θα πάμε πίσω τότε που στα 24 η καλλονή από το Λος Άντζελες ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του Sports Illustrated με τους άντρες να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Η Κέλλυ ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Και μη νομίζεις ότι το έργο της ήταν εύκολο: προκειμένου να κερδίσει την πρωτιά στη σχετική ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού, χρειάστηκε να «φάει λάχανο» αγγελάκια της Victoria’s Secret!

Μερικά ακόμα στοιχεία που αξίζει να μάθεις για αυτό το κορίτσι είναι ότι είναι και ηθοποιός, και πριν ενσαρκώσει την Πάμελα Άντερσον έπαιξε και στη σειρά « Summer Heights High». Κάτι πολύ σημαντικό όταν δεν γδύνεται, της αρέσει να μαγειρεύει και να παίζει γκολφ.

Tις φωτογραφίες που θα σου δείξουμε σήμερα τις χρωστάς στον φωτογράφο James Macari, που αποφάσισε να απαθανατίσει την Kelly με μια βινταζοπινάπ διάθεση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τις διακρίσεις με το μήνυμα τηλεθεάτριας: «Είμαι 26 και 1η φορά έβαλα μαγιό επειδή βγήκες εσύ στην tv»

Ποια πόκεμον; Ολόγυμνα μοντέλα «κρύβονται» στα φυσικά τοπία. Μπορεις να τα βρεις;