in , , ,

Μαυρη Γατα: Παρατανε τις μαυρες γατες οχι για τη γκαντεμια αλλα για…τις selfie φωτογραφίες

Θα εκπλαγείτε γιατί πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τις μαύρες γάτες… Και δεν φταίει το χρώμα τους αλλα οι σελφι
Σ’ένα καταφύγιο για γάτες στο Bristol φιλοξενούνται περίπου 40 γάτες και όλες τους είναι μαύρες!
Κάθε
Όπως εξηγεί η ιδιοκτήτρια του καταφύγιου Moggery, Christine Bayka, η εγκατάλειψη τόσων μαύρων γατών, δεν οφείλεται στο γεγονός ότι παραδοσιακά συνδέονται με δεισιδαιμονία, κακή τύχη ή μαγεία.
Ο λόγος είναι άλλος. Σύμφωνα με την 67χρονη, οι μαύρες γάτες εγκαταλείπονται ή παραμένουν στην πορεία στα…αζήτητα γιατί….

χαλούν τις selfie!
«Οι μαύρες γάτες βγαίνουν σκοτεινές στις φωτογραφίες και αυτό…χαλάει μια selfie», τονίζει με απογοήτευση η Christine Bayka, η οποία στα 21 χρόνια λειτουργίας του κέντρου, διαπιστώνει ότι σήμερα η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ.
«Σήμερα όλοι θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Facebook. Είναι μια πολύ ναρκισσιστική χρήση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης», αναφέρει.
Οι μαύρες γάτες είναι οι τελευταία επιλογή όσων θέλουν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο και δη γάτα. Αυτό αναφέρει και η Amy Buckle, manager του Κέντρου Διάσωσης Ζώων στο Κent, τονίζοντας ότι σπάνια η πρώτη επιλογή θα είναι η μαύρη γάτα.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
viral Βιντεο φίδι

ΒΙΝΤΕΟ: Δε θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ τι θα βγει μέσα απο αυτό το τεράστιο φίδι

μαθηματικα κουιζ

QUIZ: Δεν ειναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ αλλα τρελανε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Μπορει να το ΛΥΣΕΙΣ;