in

Μαρία Σολωμού: «Μάρτη, πέρα από την άνοιξη, φέρε χαρά και ανεμελιά»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η όμορφη ηθοποιός στο Instagram

Την άνοιξη καλωσορίσαμε χθες, αλλά η ρωσική εισβολή στον Ουκρανία, η οποία μετρά πλέον επτά μέρες, προκαλεί θλίψη και αγωνία για το μέλλον.

Από την πλευρά της, η Μαρία Σολωμού πήγε χθες (Δευτέρα, 1/3) βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της, στις οποίες την βλέπουμε να περπατά σε κάποιο γραφικό στενό και να χαμογελά, και ευχήθηκε ο Μάρτιος να φέρει χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα.

Διαφήμιση

«Γεια σου Μάρτη!!!!! Θα ήθελα, πέρα από την άνοιξη, να φέρεις και λίγη ανεμελιά. Έτσι, για να θυμηθούμε πως είμασταν παλιά, όταν γκρινιάζαμε για το τίποτα. Πριν τις κρίσεις, τις αρρώστιες, τους πολέμους, τις φωτιές. Στιγμές χαράς και ελευθερίας παρακαλώ για όλους μας!!!! Καλό μήνα να έχουμε!!!!» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία δεν χάνει τη θετική της ενέργεια.

Σίγουρα δεν θα πέρασε απαρατήρητη από όσους πέρασαν δίπλα της, ενώ εκείνη προχωρούσε. Η 47χρονη καλλιτέχνιδα ξεχωρίζει για το ροκ ντύσιμό της και την άψογη σιλουέτα της. Αυτή τη φορά, επέλεξε μία λευκή, oversized  μπλούζα, την οποία συνδύασε με ένα μίνι σορτς, αφήνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της σε κοινή θέα. Χρώμα και ένταση στο πρωινό outfit της χαρίζει το μακρύ, καρό παλτό με το κόκκινο, μαύρο και άσπρο χρώμα, ενώ τα μαύρα αρβυλάκια, πέρα από στιλάτα, είναι ιδανικά για περπάτημα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πάλι φακές ρε μάνα; Φακοσαλάτα με φέτα και ελαιόλαδο και τα μυαλά στα κάγκελα

μουσακας συνταγη

Συνταγή για μουσακά: Από τη μαμά με αγάπη. Σπιτικός μουσακάς να γλύφεις τα δάχτυλά σου