in

Μαρία Πρωτόπαππα: «Όταν ήμουν μικρή, νόμιζα ότι θα ζήσω μόνο μέχρι τα 30»

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν χθες η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στον «Σασμό»

Στο πλατό του «Καλύτερα δε Γίνεται!» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/2 η Μαρία Πρωτόπαππα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία την τρέχουσα σεζόν έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές με τον ρόλο  της στον «Σασμό», λύγισε στον αέρα της εκπομπής, όταν εκμυστηρεύτηκε ότι για να ερμηνεύσει τη «Μαρίνα Βρουλάκη» όταν έχασε τον τηλεοπτικό της γιο «Πετρή», εμπνεύστηκε από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, κ. Μάγδα.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους, γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της» δήλωσε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια, τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η Στέλλα Γκίκα. Προσπάθησα να “μαγειρέψω” κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο. Είχα επιλογές, ένα plan B, C. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη».

Ακόμη, σημείωσε πως παλαιότερα πίστευε ότι θα ζήσει μόνο μέχρι τα 30 της, ευτυχώς διαψεύστηκε, αφού σήμερα είναι 50 ετών. «Τα χρόνια  περνάνε, με την καλή έννοια το λέω, χαίρομαι πάρα πολύ που έχω φτάσει ως εδώ. Νιώθω υπερήφανη που επιβίωσα όχι στον χώρο, γενικά στη ζωή, εννοώ. Όταν ήμουν μικρή, νόμιζα ότι θα φτάσω μέχρι τα 30. Δεν ξέρω γιατί. Μέχρι εκεί είχα οργανώσει κάπως τη ζωή μου, από τα 30 και μετά δεν είχα σκεφτεί κάποιο σχέδιο. Τώρα χαλάρωσα και το απολαμβάνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=t6_-SnDnXfU

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νύχια: Κάνε το μανικιούρ παιχνιδάκι. Ξέχνα τα παλιά κουραστικά βερνίκια νυχιών

Μαίρη Μηνά: «Είχα ένα ατύχημα, γλίστρησα και τραυμάτισα έναν μυ»