in

Κατερίνα Τσάβαλου: Ψυχοπαθής θαυμαστής απείλησε τη ζωή της. Μπήκα στο αυτοκίνητο και άρχισε να…

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! Περιέγραψε μια περίοδο στη ζωή της που ένας μανιακός θαυμαστής την ακολουθούσε παντού και είχε φτάσει στο σημείο να φοβάται για τη ζωή της.

Η Κατερίνα Τσάβαλου αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια σε αυτές τις στιγμές που περνούσε.

«Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. Πριν από λίγο διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Είχα εξηγήσει στους συναδέλφους μου τι συμβαίνει. Μπήκα στο αυτοκίνητο με ένα συνεργάτη για να με πάει μέχρι ένα σημείο πιο κάτω. Εκείνος τότε έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ήρθε η αστυνομία.»

Διαφήμιση

Εκτός από αυτό το περιστατικό, αναφέρθηκε και στην απώλεια της φίλης της από την επάρατη νόσο και το πόσο της λείπει.

«Έχουν συμβεί καταστάσεις που ένιωσα ότι μέχρι εδώ είμαι. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε η κολλητή μου από καρκίνο. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήμασταν μια ζωή μαζί. Τελευταία άρχισα να το αποδέχομαι. Μου λείπει πολύ!»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Έτσι ήταν μωρό: Ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Jack Fenton: Αυτός είναι ο 22χρονος βρετανός που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο για μία selfie φωτογραφία