in

Μαρία Ολυμπία: Όταν έβαζε μαγιό και αναστάτωνε τις Μπαχάμες

Η Μαρία Ολυμπία φροντίζει να μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συχνά πυκνά.

Αφιερώματα έχουν γίνει σε πολλά ΜΜΕ όπως η βρετανική Daily Mail, θέλοντας να δείξει πώς μπορεί να είναι η ζωή μίας νεαρής κοπέλας μέλους βασιλικής οικογένειας, και βέβαια αναρύθμητα εξώφυλλα σε περιοδικά μαζί βέβαια με την μητέρα της Marie Chantal.

Αν και φωτογραφίες με μαγιό πλέον είναι σπάνιες η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal, Μαρία Ολυμπία παλαιότερα ανέβαζε στα social media και εμείς έχουμε το υλικό.

Διαφήμιση

Πριν Λοιπόν μερικά χρόνια βρέθηκε στις Μπαχάμες με όλη την οικογένεια για το καθολικό Πάσχα και προκάλεσε πανικό. Η ίδια διασκέδασε με τα αδέλφια και όλη την οικογένειά της και φυσικά δεν σταμάτησε τις βουτιές στην πισίνα και τη θάλασσα. Κάθε εμφάνισή της όμως, με μαγιό προκάλεσε πανικό ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στο κόκκινο.

Η νεαρή καλλονή είχε δημοσιεύσει στο λογαριαμό της φωτογραφίες από τις εξορμήσεις στα μαγευτικά τοπία στις Μπαχάμες με τα likes έπεσαν βροχή. Σήμερα οι φωτογραφίες υπάρχουν μόνο στο αρχείο του koolnews.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τη θΥΜΑΣΑΙ; Αφροδίτη Αδάμη: Η παιδίατρος που έπαιζε σε ταινίες ποpvo επέστρεψε στη ΔΡΑΣΗ και το only fans

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει μουτζουρωμένη και ολόγυμνη στη μπανιέρα της